Follow us

Είναι τάση | Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε τις μπότες που πρέπει να έχεις φέτος στην ντουλάπα σου

Το key item που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου για να απογειώσει το look της.

MissBloom TEAM
Είναι τάση | Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε τις μπότες πρέπει να έχεις φέτος στην ντουλάπα σου NDP

Υπάρχουν κάποια κομμάτια που όπως και αν τα συνδυάσεις, θα σε βγάζουν πάντα ασπροπρόσωπη. Είναι easy-to-wear, ευέλικτα, με την "τέλεια" δόση εκκεντρικότητας και φυσικά, πλημμυρίζουν στιλ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τους δώσεις την ευκαιρία, να τα ενσωματώσεις στο προσωπικό σου στιλ και αυτά θα σε εκπλήξουν. Ένα από αυτά τα κομμάτια είναι και εκείνο που επέλεξε η Αθηνά Οικονομάκου σε πρόσφατη εμφάνιση της: οι cowboy μπότες.

Η γοητευτική ηθοποιός ποτέ της δεν έκρυψε την αγάπη της για τη μόδα. Ως επιχειρημαρίας στον χώρο της μόδας αλλά και με τις προσωπικές της εμφανίσεις που είναι γεμάτες κομψότητα, έχει καταφέρει να συνδέσει το όνομά της με το απαράμιλλο στιλ. Είτε πρόκειται για βραδινά looks που αποπνέουν θηλυκότητα και glam είτε για casual πρωινά σύνολα που συνδυάζουν άνεση και στιλ, η Αθηνά Οικονομάκου σπάνια "αστοχεί” στιλιστικά.

Έτσι και στην πρόσφατη της έξοδο σε εμπορικό κέντρο κατάφερε να εντυπωσιάσει με ένα outfit με αντιθέσεις. Η ηθοποιός συνδύασε σοφιστικέ κομψότητα και "western" αισθητική, φορώντας μία μάλλινη εμπριμέ ζακέτα, ένα κλασικό μαύρο ζιβάγκο, μια μίνι δερμάτινη φούστα με κρόσσια και μαύρο καλσόν. Το highlight του συνόλου, όμως, ήταν αναμφισβήτητα οι μαύρες cowboy μπότες της, που σε συνδυασμό με τη φούστα με τα κρόσσια, έδωσαν στο look την ιδιαίτερη western boho chic προσέγγιση.

Είναι τάση | Η Αθηνά Οικονομάκου φόρεσε τις μπότες που πρέπει να έχεις φέτος στην ντουλάπα σου

Πως θα φορέσεις τις μπότες τύπου cowboy

Ακολουθώντας το παράδειγμά της, σου προτείνουμε να επενδύσεις σε ένα κομμάτι-πασπαρτού, όπως οι cowboy boots της ηθοποιού, για να δημιουργείς, αβίαστα σύνολα που ξεχωρίζουν. Όποια και αν είναι η αισθητική σου, υπάρχει ένα ζευγάρι για το γούστο σου. Μπορείς να τις φορέσεις στο γραφείο με μίντι τζιν φούστα, το ζιβάγκο σου και ένα oversized σακάκι αλλά και στη βόλτα σου με το αγαπημένο σου baggy τζιν, ένα λευκό t-shirt και μία φαρδιά ζώνη με μεγάλη αγκράφα. Φυσικά, μπορείς να ενσωματώσεις τις μπότες τύπου cowboy και στα night-out σύνολά σου. Συνδύασέ τες με το little black dress σου και ένα skinny scarf ή αν προτιμάς κάτι πιο bold, φόρεσέ τες όπως οι Σκανδιναβές, με ένα ογκώδες babydoll φόρεμα σε έντονο χρώμα και ένα τσαντάκι πουγκί. Οι επιλογές που σου ξεκλειδώνει ένα τέτοιο κομμάτι είναι αμέτρητες και αξίζει να του δώσεις μία ευκαιρία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ