Follow us

Glam & άνεση σ' ένα look | Πάρε ιδέες από την cool εμφάνιση της Γαίας Μερκούρη

Το look της Γαίας Μερκούρη συνδυάζει άνεση και glam και εμείς θέλουμε να το αντιγράψουμε.

MissBloom TEAM
Η Γαία Μερκούρη φόρεσε το πιο απρόσμενο και stylish σύνολο Βασίλης Μαντάς

Το 2023 κατέφτασε γεμάτο με ιδιαίτερα trends και πλούσιο στιλιστικό περιεχόμενο. Αν και δεν πάει καιρός που το υποδεχθήκαμε, την προσοχή μας έχει ήδη κεντρίσει διάφορα celebrity looks που αποτυπώνουν -και απογειώνουν- τις εν λόγω τάσεις στο έπακρο. Τρανό παράδειγμα, που δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, ήταν μία εμφάνιση της Γαίας Μερκούρη, η οποία αποτέλεσε την καλύτερη αφορμή για στιλιστική έμπνευση το νέο έτος.

Η μόλις 19 χρονών Γαία, κόρη της Δωροθέρας Μερκούρη, τον τελευταίο καιρό έχει αρχίσει να μας απασχολεί έντονα και να μας εκπλήσσει ευχάριστα με τις ενδυματολογικές της επιλογές αλλά και με τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ. Πρόσφατα, μάλιστα, φωτογραφήθηκε για το TrendBook της MissBloom, φορώντας cozy looks από την UGG.

To δημοφιλές brand αποτέλεσε την αφορμή για να θαυμάσουμε ένα ακόμη ιδιαίτερο και εντυπωσιακό look της Γαίας Μερκούρη. Το μοντέλο έδωσε το παρών στο λαμπερό event για τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της UGG στην Ελλάδα και ενθουσίασε με την εμφάνισή της. Φορώντας ένα σύνολο με έντονο το στοιχείο της indie sleaze αισθητικής, κατάφερε να ενώσει το glam με την άνεση.

Glam & άνεση σ' ένα look | Πάρε ιδέες από την cool εμφάνιση της Γαίας Μερκούρη

Πιο συγκεκριμένα, η Γαία επέλεξε μία πληθωρική γούνα, ένα graphic t-shirt σε καφέ απόχρωση και ένα ανοιχτόχρωμο τζιν με σκισίματα. Φυσικά ολοκλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι platform παντόφλες σε ταμπά απόχρωση από τη συλλογή της UGG, δένοντας αρμονικά το look με την περίσταση.

Get the look

Η άκρως ενδιαφέρουσα εμφάνιση της Μερκούρη είναι το style inspo μας για εμφανίσεις που διακρίνονται από λάμψη και cool χαρακτήρα. Η faux γούνα, ως ένα grande κομμάτι από μόνη της, συνδυάζεται ιδανικά μ' ένα χαλαρό και χουχουλιάρικο ζευγάρι παπούτσια UGG σ' ένα outfit με εξισορροπειμένες τις δώσεις occasional και casual style . Μπορείς κι εσύ τα συνδυάσεις τα αντίστοιχα κομμάτια είτε με ένα τζιν, όπως η Γαία, είτε ακόμη και με ένα σατέν παντελόνι και ένα λευκό t-shirt. Αν δεν είσαι φαν της γούνας, επίλεξε ένα εξίσου glam κομμάτι, όπως ένα τζάκετ με μεταλλική υφή και πλαισίωσέ το με ένα baggy τζιν παντελόνι και ένα cross body τσαντάκι. Και φυσικά, μποτάκια UGG! Το σίγουρο είναι πως θα παραμείνεις stylish χωρίς να θυσιάσεις την άνεσή σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ