Follow us

Η Βάσω Λασκαράκη στο Λονδίνο | Πώς αναβάθμισε το άνετο και κομψό travel look της

Το ιδιαίτερο ριγέ τοπ της Βάσως Λασκαράκη που απογείωσε το χειμερινό της outfit.

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη | Το κομψό και άνετο look της στο Λονδίνο Instagram

Τη Βάσω Λασκαράκη τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της σε κάποιες από τις πιο επιτυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. Με την πάροδο των χρόνων και τις δημόσιες εμφανίσεις της, μας κέρδισε στην παρουσία της ένα ακόμη στοιχείο, πέρα από το υποκριτικό της ταλέντο, και αυτό είναι η αγάπη της για το στιλ και τη μόδα. Όντας ένα δημόσιο πρόσωπο έχουμε συχνά την ευκαιρία να θαυμάσουμε τα looks που δημιουργεί και να μελετήσουμε το προσωπικό της στιλ.

Ένα στιλ που έχει μία διαρκή και εντυπωσιακή εξέλιξη μέσα στα χρόνια. Πλέον η ηθοποιός είναι πιο τολμηρή στις ενδυματολογικές της επιλογές και της αρέσει να πειραματίζεται με νέα σχέδια και bold χρώματα. Ο προσωπικός λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος από τα stylish looks που επιλέγει για την καθημερινότητά της. Αέρινα μάξι φορέματα, πληθωρικά παλτό και δυναμικά κουστούμια είναι κάποια από τα κομμάτια που επιλέγει συχνά, και όχι άδικα αφού ταιριάζουν απόλυτα στην αισθητική της.

Μέσω του Instagram της, λοιπόν, καταφέραμε να έχουμε ένα sneak peek από το πρόσφατο ταξίδι της στο Λονδίνο και τα outfits που επέλεξε τις ημέρες που έμεινε εκεί. Ιδιαίτερα, μας κέντρισε την προσοχή το τελευταίο από τα looks της look της, ως ένα σύνολο που συνδυάζει άψογα άνεση, κομψότητα και στιλ.

Η Βάσω Λασκαράκη δημιούργησε ένα outfit, που αν και μίνιμαλ, ήταν ολοκληρωμένο και παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον κυρίως χάρη στο τοπ που επέλεξε. Πιο συγκεκριμένα, για την πρωινή βόλτα της στη βρετανική πρωτεύουσα, η ηθοποιός φόρεσε ένα total black σύνολο που συνδύαζε ένα επιβλητικό παλτό, ένα εφαρμοστό παντελόνι και δυναμικές δερμάτινες μπότες. Το τοπ της ήταν αυτό που ξεχώρισε και έσπασε τη μονοτονία του μαύρου, εντάσσοντας τις κίτρινες και άσπρες ρίγες του στο look. Ώς λάτρης των αξεσουάρ, η Βάσω Λασκαράκη ολοκλήρωσε το άρτιο σύνολό της με έναν ολόλευκο σκούφο.

Η κομψή και cozy εμφάνιση της ηθοποιού έχει μπει αναμφισβήτητα στη λίστα με τα κορυφαία της look και εμείς αναμένουμε να δούμε και τα επόμενα σύνολά της, που αναμφίβολα θα μας εντυπωσιάσουν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ