Follow us

Η Βάσω Λασκαράκη με ένα stylish business ready σύνολο που θα φορέσεις και το βράδυ

Από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο, το look της Βάσως Λασκαράκη είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Το φόρεμα της Βάσως Λασκαράκη που θα φορέσεις από το γραφείο έως το εροταστικό τραπέζι Instagram @vasolaskaraki

Αυτή η περίοδος φημίζεται για τις φανταχτερές εκδηλώσεις, τα πάρτι και τα εορταστικά events, που κατακλύζουν το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ήδη από τις αρχές του Δεκεμβρίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως μετά το τέλος της εργασίας στο γραφείο θα χρειαστεί να κατευθυνθείς σε κάποιο βραδινό στέκι για να δώσεις το παρών στις προαναφερθείσες περιστάσεις. Έτσι, το look, που θα έχεις δημιουργήσει από το πρωί θα πρέπει να ανταποκρίνεται τόσο στις επαγγελματικές στιλιστικές απαιτήσεις όσο φυσικά και στις βραδινές εξόδους της εορταστικής περιόδου. Με λίγα λόγια όλες μας έχουμε ανάγκη από all day glam outfits ή σύνολα που εύκολα μπορούν να μεταμορφωθούν σε βραδινά looks. Επειδή, όμως, το dress code της σεζόν είναι κάπως απαιτητικό χρειαζόμαστε ένα χέρι βοηθείας, που σήμερα θα μας δώσει η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη.

Από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο | Το look της Βάσως Λασκαράκη είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι

Ο λόγος για την πρόσφατη εμφάνιση της Βάσως Λασκαράκη στην πρεμιέρα της παράστασης "Η Τρελή του Σαγιό" στο θέατρο Παλλάς. Η ηθοποιός δημιούργησε ένα κομψό σύνολο που αποτελούνταν από βασικά κομμάτια του office style. Βέβαια, τα εν λόγω fashion pieces συνδυάστηκαν με τέτοιο τρόπο που ταίριαξαν σε μία βραδινή επίσημη εμφάνιση.

Η Βάσω Λασκαράκη φόρεσε μία ψηλόμεση wide leg παντελόνα, που δίνει την όψη μίας πιο μακριάς σιλουέτας καθώς φέρει και print από ρίγες. Το συγκεκριμένο μοτίβο έχει ταυτιστεί με το ντύσιμο του γραφείου, ωστόσο, η Βάσω Λασκαράκη αποδεικνύει πως είναι ιδανικό και για nigh out looks. Η ίδια το συνδύασε με λευκό τοπ που έφερε ''V'' λαιμόκοψη και ένα μακρύ blazer με το ίδιο χρώμα δημιουργώντας μία κομψή χρωματική αντίθεση με την γκρι παντελόνα.

Η Βάσω Λασκαράκη με ένα stylish business ready σύνολο που θα φορέσεις και το βράδυ

Η ίδια για να ολοκληρώσει το look της πρόσθεσε μία μεταλλιζέ crossbody τσάντα και μυτερές γόβες. Τα αξεσουάρ εδώ παίζουν σημαντικό ρόλο και θα σε βοηθήσουν να μετατρέψεις κάθε office look στο ιδανικό night out. Πάρε παράδειγμα από τη Βάσω Λασκαράκη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ