Follow us

Τα πλεκτά που αξίζει να αγοράσεις στις φετινές εκπτώσεις

Ο shopping guide με τα πιο ζεστά κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας.

Δεν κάθεται καλά το πουλόβερ; Το hack που θα το φέρει στα μέτρα σου Splash/Ideal Images

Μετά από μία παρατεταμένη περίοδο υψηλής θερμοκρασίας επιτέλους ο υδράργυρος ξεκίνησε σταδιακά να πέφτει. Η πολυπόθητη πτώση έχει ως αποτέλεσμα να έχουμε ανάγκη από πιο ζεστά ρούχα, που μας αγκαλιάζουν σφιχτά. Παράλληλα, αυτή η περίοδος είναι ιδανική για διακοπές με πρωταγωνιστή τις χειμερινές δραστηριότητες και τα ανάλογα σπορ, όπως το αγαπημένο σκι. Απαραίτητα, λοιπόν, θεωρούνται τα πλεκτά κομμάτια.

Αν κάτι είναι σίγουρο όσον αφορά τη χειμερινή γκαρνταρόμπα, αυτό είναι το γεγονός πως τα πλεκτά είναι πραγματικά ο MVP. Ο πιο σημαντικός παίκτης ή τα πιο σημαντικά κομμάτια στο καθημερινό ντύσιμο. Οι πιο κομψές γυναίκες έχουν μία πλούσια συλλογή από πλεκτά πουλόβερ, ζακέτες, φορέματα, και tops, που χρησιμεύουν στους διάφορους συνδυασμούς για άψογες εμφανίσεις. Η δημοτικότητα τους ανάμεσα μας δεν μας προκαλεί έκπληξη, καθώς τα εν λόγω κομμάτια παίζουν μεγάλο στιλιστικό ρόλο στις εμφανίσεις της σεζόν. Ας μην παραμελούμε το γεγονός, πως ένα πλεκτό fashion item με υψηλή ποιότητα, που ταιριάζει σαν γάντι πάνω μας, αποπνέει αδιαμφισβήτητη κομψότητα, πολυτέλεια και αριστοκρατία.

Για αυτό και σήμερα θα σου παρουσιάσουμε τον shopping guide με τα πιο stylish πλεκτά, που αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Η περίοδος των εκπτώσεων, άλλωστε, είναι η κατάλληλη στιγμή για να επενδύσεις σε knitted κομμάτια, που θα αγοράσεις τώρα και θα φοράς κάθε χρόνο. Βέβαια το shopping στις εκπτώσεις μπορεί να είναι το λιγότερο χαοτικό, με τα brands αναμειγνύουν τις συλλογές τους.

Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τα πιο κομψά και ευέλικτα πουλόβερ για all day εμφανίσεις, που θα σου χρησιμεύσουν και στο layering. Ακόμα, θα ανακαλύψεις το must have του street style μία πλεκτή φούστα σε κρεμ απόχρωση και το fashion obsession των fashionistas, την πλεκτή ζακέτα με την αποσπώμενη γούνα, που κάνει θραύση στα social media. Όλα αυτά στις πιο hot τιμές.

Editor's Choice

Πουλόβερ με πλέξη ριμπ, H&M

Πουλόβερ με στρόγγυλη λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι, Zara

Ζακέτα με αφαιρούμενη γούνα στο λαιμό, Mango

Ριμπ πουλόβερ σε μακριά γραμμή με υψηλή περιεκτικότητα σε βαμβάκι, Marks & Spencer

Πουλόβερ με πλέξη ριμπ, Stradivarius

Μίντι πλεκτή φούστα με μέση με λάστιχο και εφαρμοστή γραμμή, Pull & Bear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ