Follow us

Πώς θα φορέσεις τις μίντι φούστες με updated τρόπο

Ο απόλυτος οδηγός για σύγχρονα looks με μίντι φούστα.

MissBloom TEAM
Πως θα φορέσεις τις μίντι φούστες με updated τρόπο Splash News / Ideal Images

Μπορεί οι φούστες και τα φορέματα να ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τη θηλυκότητά τους, όμως όταν πρόκειται για styling, πειραματισμό και περισσότερους συνδυασμούς, η φούστα είναι ξεκάθαρα νικήτρια. Μία φούστα επιτρέπει ελευθερία στην κίνηση, σε κάνει να νιώθεις άνετη και κομψή όταν τη φοράς και μπορεί να αποτελέσει τη βάση για αμέτρητα και διαφορετικά μεταξύ τους looks. Αυτός είναι και ο λόγος που ξεχωρίζει ανάμεσα σε άλλες επιλογές. Και μπορεί το 2022, η μίνι φούστα να ήταν κυρίαρχη στις τάσεις, όμως οι μίντι φούστες δεν έφυγαν πραγματικά ποτέ από τη μόδα και τα ιδιαίτερα combos που εξασφαλίζει αξίζουν την προσοχή σου.

Μία μίντι φούστα σου επιτρέπει να την φορέσεις σε κάθε περίσταση, χωρίς να σε περιορίζει στιλιστικά. Αντίθετα μπορεί να λειτουργήσει ως "λευκός καμβάς" για ενημερωμένα office looks αλλά και να πρωταγωνιστήσει στις night out εμφανίσεις σου με την ίδια επιτυχία.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να την εμπιστευθείς και να την εντάξεις στο προσωπικό σου στιλ και στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Και επειδή όλες χρειαζόμαστε πολλές φορές μία "σπίθα" που θα μας εμπνεύσει και θα μας ωθήσει να γίνουμε η πιο δημιουργική version του εαυτού μας, εμείς συγκεντρώσαμε μερικά πολύτιμα tips και ιδέες για να φορέσεις τη μίντι φούστα με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Check them out!

Επένδυσε στο καρό

Αγαπημένο print του χειμώνα, το καρό είναι απ' αυτά που μπορείς να αξιοποιήσεις τώρα στο έπαρκο. Πέρα από παντελόνια, πουλόβερ και τζάκετς, δώσε την ευκαιρία σε μια μίντι φούστα με καρό σχέδιο και φόρεσέ τη με αρβυλάκια και ένα δερμάτινο τζάκετ για ένα απόλυτα stylish πανκ look.

Μη φοβηθείς τη δαντέλα

Η δαντέλα είναι θηλυκή, σέξι και αποπνέει μυστήριο. Όταν μάλιστα το στοιχείο αυτό συναντά τη μίντι φούστα, τότε το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό. Ειδικά για βραδινές εμφανίσεις, μια μίντι φούστα με λεπτομέρειες δαντέλας θα ταιριάξει ιδανικά με το sheer πουκάμισό σου και τα Mary Janes σου.

Δοκίμασε ένα τολμηρό χρώμα

Ακόμα και αν δεν αγαπάς τα έντονα χρώματα, αξίζει να δώσεις την ευκαιρία σε μια φούξια ή κόκκινη μίντι φούστα που θα απογειώσει τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθησή σου. Θα αποτελέσει statement κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου που θα μπορείς να φοράς σε κάθε περίσταση με το κατάλληλο styling.

Φόρεσέ τη με sneakers

Αναμφίβολα, αυτός είναι ένας cool τρόπος για να φορέσεις τη μίντι φούστα σου. Ανέκαθεν ο συνδυασμός αθλητικών παπουτσιών και φούστας συγκέντρωνε θετικές εντυπώσεις χάρη στο ιδιαίτερο αποτέλεσμα που ενώνει άνεση, χαλαρή διάθεση και θηλυκότητα. Φόρεσε το combo στην επόμενη βόλτα σου και δεν θα το μετανιώσεις.

Δώσε ευκαιρία σε ένα σετ

Αν έχεις αδυναμία στις φούστες αλλά παράλληλα αγαπάς την ευκολία που σου ο εύκολος συνδυασμός της με κάτι ασορτί, η επιλογή αυτή είναι για εσένα. Επένδυσε σε ένα σετ μίντι φούστας και τοπ, ειδικά σε παστέλ απόχρωση, και θα έχεις ένα σύγχρονο easy-to-wear σύνολο από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Κάνε τη διαφορά με χρωματιστό καλσόν

Το χρωματιστό καλσόν είναι από τις τάσεις που υποδεχθήκαμε με ενθουσιασμό το 2023. Γιατί, λοιπόν, να μην το εντάξουμε και σε ένα look με μίντι φούστα; Ιδιαίτερο και παράλληλα διακριτικό θα γίνει το go-to σύνολό στο γραφείο αλλά και στις εξόδους σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ