Follow us

Η Μαρία Κορινθίου φόρεσε το πιο κολακευτικό φόρεμα για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος

Το φόρεμα της Μαρίας Κορινθίου είναι απαραίτητο για κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα.

MissBloom TEAM
Η Μαρία Κορινθίου φόρεσε το καλσόν που ταιριάζει τέλεια με το μαύρο φόρεμά σου Instagram @mariakorinthiou

Η κάθε γυναίκα έχει αδιαμφισβήτητα το δικό της τρόπο να εκφράζει την στιλιστική ταυτότητα της, κάτι που διαμορφώνεται από τις απαιτήσεις που δημιουργεί ο σωματότυπος και οι συχνές κοινωνικές περιστάσεις. Για να εξελίξει, λοιπόν, το στιλ της πέρα από τις πιο κομψές τάσεις της σεζόν, τους τελευταίους οδηγούς αγοράς με τα must have fashion items και τις προτάσεις για διάφορες εμφανίσεις χρειάζεται και τα απαραίτητα στιλιστικά tips, τις συμβουλές που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις. Σήμερα, λοιπόν, έχουμε ένα tip για εσένα που έχεις μεγάλο στήθος και δυσκολεύεσαι πολλές φορές στο καθημερινό ντύσιμο σου. Ο λόγος για ένα πολύ chic σχέδιο που αναδεικνύει με τον πιο γοητευτικό τρόπο το σώμα σου. Ο λόγος για ένα κομμάτι - κλειδί, που βρήκαμε στην γκαρνταρόμπα της Μαρίας Κορινθίου.

Το κρουαζέ φόρεμα είναι απαραίτητο στη γυναικεία γκαρνταρόμπα | Πάρε παράδειγμα από τη Μαρία Κορινθίου

Η Μαρία Κορινθίου είναι μία γυναίκα που λατρεύει το θηλυκό στιλ και πάντα φροντίζει να το αναδεικνύει. Η τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram το αποδεικνύει.

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στην οποία φοράει ένα αέρινο φόρεμα με φλοράλ print. Το σχέδιο είναι κρουαζέ και για αυτό έχει γραφτεί ολόκληρο κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας. Πρόκειται για ένα διαχρονικό κομμάτι, το οποίο είναι ευκολοφόρετο, άνετο, απολύτως θηλυκό και στιλιστικά ευέλικτο. Αλλάζοντας λίγο τα αξεσουάρ μπορείς να δημιουργήσεις με το ίδιο φόρεμα ένα outfit για το γραφείο αλλά και το ποτό σου μετά το τέλος της εργασίας. Ποια δεν θέλει άλλωστε να κάνει οικονομία στην πρωινή προετοιμασία της αλλά και εκείνη που αφορά τις κοινωνικές υποχρεώσεις της; Φυσικά όλες μας και αποτελεί ένας από τους βασικούς στόχους της γκαρνταρόμπας μας. Το κρουαζέ φόρεμα ανταποκρίνεται πλήρως σε αυτές τις ανάγκες μας.

Η σιλουέτα του είναι ιδανική για κάθε σωματότυπο και κυρίως για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος. Αγκαλιάζει με τον πιο σωστό και κολακευτικό τρόπο το σώμα και προσφέρει την απαραίτητη στήριξη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ