Follow us

Το viral μίνι φόρεμα από τη Bershka που έχει την έγκριση της Bella Hadid

Το μίνι φόρεμα της Bershka που αξίζει να προσθέσεις στη βραδινή γκαρνταρόμπα σου.

Το φόρεμα της Bella Hadid στην πασαρέλα του Off - White που θα γίνει η μεγαλύτερη χειμωνιάτικη τάση Splash/Ideal Images

Η μόδα κάνει κύκλους και κατά καιρούς συναντάμε στις πασαρέλες, το street style και τις συλλογές των αγαπημένων brands κομμάτια και trends από προηγούμενες δεκαετίες αλλά και σεζόν. Επιστρέφουν στο σήμερα πιο ανανεωμένα, πιο ''φρέσκα'' και πιο δυναμικά με αποτέλεσμα να γυρνάμε σε αυτά με ενθουσιασμό. Ένα τέτοιο κομμάτι εμφανίστηκε στη συλλογή της Bershka, το οποίο έκανε θραύση με αποτέλεσα να γίνει viral. Το fashion brand εμπνεύστηκε από παλαιότερη συλλογή γνωστού οίκου και πιο συγκεκριμένα από ένα φόρεμα που φόρεσε η Bella Hadid, το supermodel που καθορίζει τις τάσεις.

Το μίνι φόρεμα της Bershka που αξίζει να προσθέσεις στη βραδινή γκαρνταρόμπα σου

Η Brershka κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες τη βραδινή συλλογή της με τα κατάλληλα party κομμάτια για άψογες εμφανίσεις στα night outs των Χριστουγέννων. Ανάμεσα, λοιπόν, στη παγιέτα, τα see through και τα fun αξεσουάρ οι πιο ενημερωμένες fashion lovers ανακάλυψαν το φόρεμα, που θα σε αναδείξει στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς. Ο λόγος για το παρακάτω μίνι σχέδιο που φέρει την ιδανική υφή για ένα βραδινό look, το βελουτέ. Η γραμμή του αγκαλιάζει σφιχτά το σώμα και το bustier top του κολακεύει τη γυναικεία φιγούρα. Η μπλε ρουά απόχρωση του ξεφεύγει από τις κλασικές επιλογές στα βραδινά ντυσίματα και είναι σίγουρο πως θα σε αναδείξει στην πιο καλοντυμένη.

Το viral μίνι φόρεμα από τη Bershka που έχει την έγκριση της Bella Hadid
Μίνι βελουτέ φόρεμα σε στενή γραμμή με bustier top, Bershka

Τα παραπάνω επαληθεύει το παρακάτω μικρού μήκους βίντεο από το Tik Tok που σε προτρέπει να τρέξεις στη Bershka για να το κάνεις δικό σου.

Υπενθυμίζουμε πως το αρχικό viral look ήταν εκείνο από την πασαρέλα του Off - White για την Pre fall '21 συλλογή. Η Bella Hadid είχε μαγνητίσει τα βλέμματα με ένα μίνι μπλε φόρεμα με βελουτέ υφή. Αν είχες λατρέψει αυτό το look τότε μπορείς να το αναδημιουργήσεις με την προσιτή εκδοχή της Bershka.

Bella Hadid

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ