Follow us

Τα μινιμαλιστικά looks που θα σε βοηθήσουν να κάνεις ένα cleansing στο καθημερινό στιλ σου

Τα μινιμαλιστικά σύνολα που θα καθαρίσουν τη στιλιστική παλέτα σου.

Style Notes from Milan | Πώς θα ντυθείς σαν κομψή Μιλανέζα αυτή την εποχή Splash/Ideal Images

Η μαξιμαλιστική διάθεση των φετινών γιορτών σίγουρα μας έχει βάλει σε μία glamorous διάθεση όσον αφορά το καθημερινό ντύσιμο μας. Ωστόσο, όσο και αν μας είχαν λείψει οι παγιέτες, οι αντιθέσεις, οι λαμπερές λεπτομέρειες, τα έντονα χρώματα και τα layers ρούχων με διαφορετικές υφές, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως μας κούρασαν και τώρα χρειαζόμαστε κάτι πιο... casual. Υπάρχουν αυτές οι μέρες, που θέλουμε μία πιο απλή, αυστηρή και ίσως πιο ''καθαρή'' εμφάνιση. Κάνουμε λόγο για εμφανίσεις, σύνολα και γενικότερα μία αισθητική με πιο απλή ιδεολογία. Με λίγα λόγια, μερικές ημέρες έχουμε μινιμαλιστική διάθεση και αυτή την εντάσσουμε και στο στιλ μας. Όταν, λοιπόν, μπαίνουμε σε αυτό το mood, αναζητάμε στιλιστική έμπνευση στις experts του μινιμαλιστικού στιλ της Σκανδιναβές fashionistas.

Τα μίνιμαλ σύνολα που θα καθαρίσουν τη στιλιστική παλέτα σου

Τα τελευταία χρόνια οι Σκανδιναβές αναδείχθηκαν στα απόλυτα fashion icons, αφού έχουν μία ιδιαίτερη προσέγγιση όσον αφορά τη μόδα. Φυσικά και δεν είναι όλες λάτρεις των ουδέτερων αποχρώσεων και της φιλοσοφίας ''less is more'', ωστόσο, στην πλειοψηφία τους αποτελούν μινιμαλίστριες. Μελετώντας τις τελευταίες τους εμφανίσεις βρήκαμε την απαραίτητη έμπνευση για να κάνουμε ένα διάλειμμα από τις μαξιμαλιστικές τάσεις της σεζόν. Έτσι, ξεχωρίσαμε παρακάτω 5 + 1 looks, που αξίζουν την προσοχή σου, αφού υπόσχονται να ανανεώσουν τις επόμενες εμφανίσεις σου.

Plus, είναι πολύ εύκολα στην αναδημιουργία τους, καθώς αποτελούνται από βασικά κομμάτια, που έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ