Το μπουφάν της Ελένης Βουλγαράκη είναι αυτό που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου φέτος

Το shearling jacket είναι ζεστό, stylish, απόλυτα on trend και αποτελεί την ιδανική προσθήκη στην ντουλάπα σου για τον χειμώνα.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Ο χειμώνας μπορεί τώρα να κάνει αισθητή την παρουσία του με τις θερμοκρασίες να κατεβαίνουν, όμως εμείς εδώ και μήνες έχουμε προνοήσει και έχουμε εντοπίσει τα κομμάτια που θα μας συνοδεύσουν σε αυτόν. Η γενική ιδέα γνωστή: πουλόβερ, μάλλινα φορέματα, κασκόλ, σκούφοι, χοντρά καλσόν και φυσικά... jackets. Ειδικά τα τελευταία κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά και στην γκαρνταρόμπα μας, και για αυτό το λόγο κάθε χρόνο ρίχνουμε ιδιαίτερο "βάρος" στην απόφαση σε ποιο on trend σχέδιο τους θα επενδύσουμε. Φέτος, η απάντηση έρχεται μέσα από μια υποδειγματικά στιλάτη εμφάνιση της Ελένης Βουλγαράκη με το απόλυτο μπουφάν του φετινού χειμώνα.

Η δημοσιογράφος φόρεσε ένα υπέροχο shearling jacket σε μαύρο χρώμα με λευκή γούνα και απέδειξε για μία ακόμη φορά πόσο must είναι αυτό το σχέδιο μπουφάν στη χειμερινή ντουλάπα μας. Βασικό χαρακτηριστικό του, που το ξεχωρίζει ανάμεσα στις υπόλοιπες επιλογές, είναι το πόσο ζεστό είναι χάρη στην πλούσια και cozy εσωτερική του επένδυση. Μπορεί κάποιες φορές στη μόδα να απορρίπτουμε τη λειτουργικότητα στα ρούχα, για να είμαστε stylish, όμως όταν επενδύουμε σε ένα μπουφάν που θα μας συντροφεύει για χρόνια, είναι αρκετά σημαντικό να εξυπηρετεί το βασικό σκοπό του. Από εκεί και πέρα, το shearling jacket δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από την αισθητική άλλων κομματιών, με άλλα λόγια, στο "όνομα" της χρηστικότητας δε θυσιάζεται το στιλ ούτε στο ελάχιστο.

Και αν δε σε έπεισαν οι παραπάνω λόγοι για να του δώσεις μία ευκαιρία στον χειμώνα που τώρα ξεκινάει πραγματικά, το shearling jacket αποτελεί hot τάση το 2023. Μας απασχόλησε αρκετά την προηγούμενη χρονιά, φέτος συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον και όπως φαίνεται αυτό δε θα αλλάξει σύντομα. Αν και κάθε σεζόν επαναπροσδιορίζεται και "αναγεννάται" μέσα από νέες εκδοχές, διαφορετικά μήκη και χρώματα, το σχέδιο του παραμένει διαχρονικό και κλασικό.

Πώς θα φορέσεις ένα shearling jacket

Το απαράμιλλο στιλ που χαρακτηρίζει το shearling jacket, του χαρίζει τη δυνατότητα να ενταχθεί σε looks διαφορετικών και ιδιαίτερων περιστάσεων, χωρίς να μοιάζει ξένο. Πιο συγκεκριμένα, ένα τέτοιο κομμάτι σε μαύρη ή ταμπά απόχρωση αποτελεί ιδανική επιλογή για το γραφείο φορεμένο με το εκρού tailored παντελόνι σου, ένα μάλλινο ζιβάγκο και loafers. Αντίστοιχα, μπορείς να το φορέσεις με την ίδια ευκολία στη βραδινή σου έξοδο. Συνδύασε το με με ένα μίντι σατέν φόρεμα, chunky ασημένια κοσμήματα και buckle boots και νιώσε πιο δυναμική από ποτέ στο night out σου. Ακόμη όμως και σε μία πιο χαλαρή περίσταση, όπως μία πρωινή βόλτα, το shearling jacket δε θα σε απογοητεύσει. Με μηδαμινό styling, φορώντας το baggy τζιν σου, ένα oversized t-shirt και τα sneakers σου θα δημιουργήσεις ένα κομψό casual look που θα ξεχωρίσει.