Follow us

Τα παπούτσια από τη Marks & Spencer που θα σε ενθουσιάσουν

Θα σε ρωτούν όλοι από που πήρες τα παπούτσια σου.

Τα παπούτσια από τη Marks & Spencer που θα σε ενθουσιάσουν Splash/Ideal Images

Μπορείς να έχεις ποτέ αρκετά σχέδια παπουτσιών στην γκαρνταρόμπα; Οι περιστάσεις είναι πολλές, τα στιλ είναι εξίσου πολλά και με την αλλαγή των τάσεων δυσκολευόμαστε να κρατήσουμε σταθερό το νούμερων των σχεδίων στα κουτιά της ντουλάπας μας. Οπότε θα απαντήσουμε με σιγανή φωνή ένα σίγουρο ''Όχι'' και θα προχωρήσουμε στο σημερινό άρθρο μας, που αφορά τη συλλογή παπουτσιών της Marks & Spencer.

Όπως θα έχεις παρατηρήσει, εδώ στο MissBloom λατρεύουμε το εν λόγω brand για τα διαχρονικά σχέδια του, την υψηλή ποιότητα και την ευελιξία των συλλογών του. Έτσι επισκεπτόμαστε τόσο τα φυσικά καταστήματα όσο και το διαδικτυακό e-shop για να εντοπίσουμε τα πιο κομψά σχέδια, τα πιο ανανεωμένα looks και εκείνα που θα φοράμε τόσο τώρα όσο και τις επόμενες σεζόν. Καθώς, λοιπόν, ''μελετούσαμε'' τη χειμερινή συλλογή και τα τελευταία fashion drops, ανακαλύψαμε τη συλλογή των παπουτσιών που θα σε ενθουσιάσει. Ο λόγος για σχέδια που ανταποκρίνονται στις καθημερινές και επίσημες ανάγκες μίας γυναίκας για κομψότητα και πρακτικότητα. Τα παπούτσια της Marks & Spencer έχουν υιοθετήσει τις πιο hot τάσεις της σεζόν και το έκαναν με τον πιο ευέλικτο τρόπο για να τα φορέσει κάθε γυναίκα.

Ποια παπούτσια ξεχωρίσαμε, λοιπόν, από τη συλλογή της; Αρχικά τις κομψές γόβες τόσο σε pop αποχρώσεις, όπως το φούξια Barbiecore και το διαχρονικό navy blue αλλά και το αυστηρό μαύρο. Τα μοκασίνια αλλά και τα elevated loafers κέντρισαν την προσοχή μας και είμαστε σίγουρες πως θα κάνουν το ίδιο και σε εσένα. Τέλος θα βρεις και φλατ επιλογές, όπως τις κομψές μπαλαρίνες που έχουν κατακλύσει τα social media.

Editor's Choice

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα πιο κομψά σχέδια χειμερινών υποδημάτων της Marks & Spencer, που θα σε ρωτούν όλοι από πού τα πήρες.

Μυτερές γόβες, Marks & Spencer

Μπαλαρίνες με φιόγκο, Marks & Spencer

Μαύρες μυτερές γόβες, Marks & Spencer

Slingbacks, Marks & Spencer

Loafers με τρακτερωτή σόλα, Marks & Spencer

Μοκασίνια με λεπτομέρεια, Marks & Spencer

Loafers με τακούνι και τρουκς, Marks & Spencer

Platform mary janes, Marks & Spencer

Χαμηλές γόβες, Marks & Spencer

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ