Follow us

Η Δανάη Μπάρκα με total λεοπάρ look σου δείχνει πως να φορέσεις το animal print

Πώς θα φορέσεις τη μεγάλη τάση του λεοπάρ αυτή τη σεζόν σύμφωνα με τη Δανάη Μπάρκα.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Istagram @danai_barka

Η Δανάη Μπάρκα είναι μία γυναίκα που λατρεύει το styling και δεν φοβάται να πάρει στιλιστικά ρίσκα. Μάλιστα, δοκιμάζει αρκετά νέα πράγματα, τα οποία πάντα προσαρμόζει στις ανάγκες της και η τελευταία της εμφάνιση το αποδεικνύει. Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις στο λογαριασμό της στο Instagram η ίδια επέλεξε ένα τολμηρό look, που οι περισσότερες γυναίκες αποφεύγουν. Ο λόγος για το λεοπάρ matching σετ με το οποίο πόζαρε στην κάμερα του κινητού της και μοίρασε στιλιστική έμπνευση.

Πώς θα φορέσεις τη μεγάλη τάση του λεοπάρ αυτή τη σεζόν σύμφωνα με τη Δανάη Μπάρκα

Προτού περάσουμε στο look της Δανάης Μπάρκα, θα κάνουμε μία αναφορά στην φετινή τάση που μας ωθεί να δούμε με άλλο μάτι το λεοπάρ print. Πρόκειται για ένα μοτίβο που για χρόνια είχε συνδυαστεί με το kitsch, την υπερβολή και σε κάποιες περιπτώσεις την κακογουστιά. Στη μικρή και μεγάλη οθόνη το επέλεγαν οι πιο εκκεντρικοί χαρακτήρες και έτσι είχε συνδυαστεί με το αρνητικό extravagant. Όμως οι μεγάλοι οίκοι μόδας αλλά και οι fashion insiders αποφάσισαν, πως θα το επαναπροσδιορίσουν. Θα το αναγάγουν στο must have της σεζόν και θα μας προτείνουν τους πιο ανανεωμένους και πάνω από όλα κομψούς τρόπους για να το φορέσουμε. Το λεοπάρ print έκανε αισθητή την παρουσία του στις πασαρέλες της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22-23 και τις γκαρνταρόμπες των fashionistas.

Οι πασαρέλες των Moschino, Etro, Lanvin, Cavali Sacai, Max Mara και Michael Kors παρουσίασαν τις δικές τους εκδοχές στο λεοπάρ δίνοντας μεγάλη έμπνευση για τις εμφανίσεις μας αυτή τη σεζόν. Τα σχέδια τους χαράζουν νέα εποχή στο παρεξηγημένο print και τώρα το άλλοτε κακόφημο λεοπάρ γίνεται συνώνυμο του δυναμισμού, της πολυτέλειας και του αυθεντικού γυναικείου στιλ.

Η Δανάη Μπάρκα με total λεοπάρ look σου δείχνει πως να φορέσεις το animal print

Η Δανάη Μπάρκα του έδωσε την ψήφο εμπιστοσύνης και επέλεξε ένα look από πάνω μέχρι κάτω με το print. Η ίδια φόρεσε ένα loose τοπ και μία εξίσου άνετη παντελόνα με αυτό το print και φρόντισε να το συνδυάσει με μαύρα αξεσουάρ, φέρνοντας την ισορροπία στο look και τα χρώματα της. Μπορείς και εσύ να το φορέσεις τόσο σε ένα total look όσο και με έναν πιο διακριτικό τρόπο. Μπορείς να προσθέσεις ένα λεοπάρ αξεσουάρ, όπως γόβες και φουλάρι, ή σε ένα ρούχο, όπως το παλτό, το πουκάμισο, τη φούστα και γιατί όχι ένα λεοπάρ φόρεμα. Μην διστάζεις, δοκίμασε την μαξιμαλιστική τάση για αξιοζήλευτες εμφανίσεις.

Δανάη Μπάρκα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ