Follow us

Τα πουλόβερ - κόσμημα που θα κάνουν πιο κομψές τις χειμερινές εμφανίσεις σου

Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις πιο chic το χειμερινό στιλ σου είναι να προσθέσεις τα πιο αριστοκρατικά πουλόβερ στην γκαρνταρόμπα σου.

Τα πουλόβερ - κόσμημα που θα κάνουν πιο κομψές τις χειμερινές εμφανίσεις σου Splash/Ideal Images

Ένα από τα πιο βασικά θέματα στο styling είναι η δημιουργία κομψών συνόλων και η αποφυγή στιλιστικών ατοπημάτων. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας έχουν ρωτήσει πολλές αναγνώστριες πως να κάνουν πιο κομψό, πολυτελές, γρήγορο και επίκαιρο το ντύσιμό τους, για αυτό και στο MissBloom φροντίζουμε να σου παρέχουμε θέματα με τα απαραίτητα tips, που θα σε καθοδηγήσουν αναλόγως. Σήμερα, λοιπόν, θα εστιάσουμε σε ένα κομμάτι που αξίζει αδιαμφισβήτητα μία θέση στην χειμερινή γκαρνταρόμπα σου και τις καθημερινές εμφανίσεις σου, από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο. Πρόκειται για ένα fashion item που επιλέγουν πολλές royals, έχει αποκτήσει διαχρονικό status και δίνει κάθε σεζόν το παρών στις εμφανίσεις των γυναικών με σοφιστικέ στιλ. Ο λόγος για τα ζεστά πουλόβερ, που φέρουν λαμπερές λεπτομέρειες σε ''στρατηγικά'' σημεία με στόχο την διακριτική glam πινελιά στο all day look.

Ο πιο εύκολος τρόπος να κάνεις πιο chic το χειμερινό στιλ σου είναι να προσθέσεις τα πιο αριστοκρατικά πουλόβερ στην γκαρνταρόμπα σου

Έχουμε τονίσει ξανά και ξανά πως τα πλεκτά είναι οι στιλιστικοί θησαυροί της χειμερινής γκαρνταρόμπας. Προσφέρουν άνεση, ζεστασιά, ευκολία στο layering αλλά και πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις μας. Μην ξεχνάς πως τα πλεκτά αποπνέουν μία αβίαστη κομψότητα και αριστοκρατία, με τα embelished να κατέχουν εξέχουσα θέση. Ειδικά τα πουλόβερ που φέρουν λεπτομέρειες, που θα παρομοιάζαμε με κόσμημα, κατέχουν ξεχωρίζουν ανάμεσα τους. Είναι οι go tο επιλογές των πιο καλοντυμένων royals, όπως της πριγκίπισσας Ουαλίας Kate Middleton και της βασίλισσας της Ισπανίας Letizia.

Ένα πουλόβερ διακοσμημένο με glamorous λεπτομέρειες -τόσες ώστε να μην σε συνεπάρουν και να μην τραβήξουν τα βλέμματα για λανθασμένους λόγους- μπορούν να κάνουν update ακόμα και στο πιο απλό συνδυασμό με ένα τζιν και sneakers. Ακόμα, τα εν λόγω πουλόβερ θα ταιριάξουν μοναδικά στο office style σου και θα γίνουν οι πιο ζεστές επιλογές στο βραδινό ντύσιμό σου.

Βρες παρακάτω αυτά που ξεχωρίσαμε εμείς και κάνε update στο χειμερινό στιλ σου.

Πλεκτό πουλόβερ με χρυσές λεπτομέρειες, Lynne

Πουλόβερ με λαμπερές λεπτομέρειες, BSB

Πουλόβερ με λαμπερές λεπτομέρειες, Zara

Πουλόβερ με γιακά και κομψά κουμπιά, La Redoute

Πουλόβερ με λαμπερές λεπτομέρειες, H&M

Πουλόβερ με glam λεπτομέρειες, Mango

Πουλόβερ με λαμπερές λεπτομέρειες, About You

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ