Follow us

10 κομψές τσάντες που θα χωρέσουν το λάπτοπ σου

Οι πιο elegant και πρακτικές τσάντες για να κρατάς στο γραφείο και να χωρούν και το λάπτοπ σου.

MissBloom TEAM
10 κομψές τσάντες που θα χωρέσουν το λάπτοπ σου Splash News / Ideal Images

Η καθημερινότητα αρκετών σύγχρονων γυναικών περιλαμβάνει δουλειά γραφείου που συνήθως απαιτεί τη μεταφορά λάπτοπ από και προς αυτό. Μπορεί η συλλογή σου από τσάντες να είναι πλούσια, όμως για να βρίσκεσαι εδώ, μάλλον υστερεί σε πιο πρακτικές επιλογές που να μπορούν να χωρούν το πλέον απαραίτητο "εργαλείο" της δουλειάς - δηλαδή το λάπτοπ. Μην αγχώνεσαι όμως, αυτό το πρόβλημα μας αφορά όλες γι' αυτό αναζητούμε stylish και έξυπνες λύσεις για να μπορούμε να διατηρούμε το στιλ μας χωρίς να κουβαλάμε μια τεράστια, συχνά άκομψη, τσάντα σε καθημερινή βάση.

Η "σπαζοκεφαλιά" που έχουμε να αντιμετωπίσουμε όταν αποφασίζουμε σε ποια τσάντα θα επενδύσουμε έγκειται στο πώς αυτό το κομμάτι θα συνδυάσει τα δύο απαιτούμενα στοιχεία, κομψότητα και πρακτικότητα. Πολλές φορές αναγκαζόμαστε να θυσιάσουμε την αισθητική προκειμένου να βρούμε μία ευρύχωρη και άνετη τσάντα για το γραφείο, και συνεπώς δεν νιώθουμε αυτοπεποίθηση με τα looks που δημιουργούμε.

Τα καλά νέα είναι πως αυτός ο "σκόπελος" μπορεί να αποφευχθεί. Δεν χρειάζεται πλέον να περιοριζόμαστε στιλιστικά καθώς υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για κάθε γούστο που δε θα μας κάνουν να ξεφύγουμε από το budget μας. Εμείς κάναμε την έρευνα μας και συγκεντρώσαμε τις πιο elegant, fun και πρακτικές τσάντες για να κρατάς στο γραφείο και να νιώθεις κάθε μέρα ultra stylish.

Οι τσάντες που θα χωρέσουν το λάπτοπ σου

Για εσένα που είσαι λάτρης του κλασικού στιλ, η τσάντα shopper με τη διακοσμητική λεπτομέρεια από τη Zara θα γίνει η καλύτερη σύμμαχός σου. Συνδύασε τη με το tailored παντελόνι σου, ένα oversized πουκάμισο και ένα ζευγάρι θηλυκές slingback γόβες και θα αναδειχθείς στην πιο καλοντυμένη του γραφείου. Αν πάλι θέλεις να βάλεις χρώμα και ζωντάνια στα looks σου, επίλεξε την πράσινη tote bag από την Pull & Bear ή την τσάντα χειρός με το καρό pattern από την Helmi. Θα ενταχθούν και οι δύο αρμονικά στα μίνιμαλ ή total black σύνολά σου. Τέλος, αν σου αρέσει στη δουλειά να ντύνεσαι με πιο cool τρόπο, τότε το χακί σακίδιο από την Attrativo ή το υδατοαπωθητικό της H&M είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Φόρεσε το μαζί με τη μίντι φούστα σου, το μάλλινο πουλόβερ και τις μπαλαρίνες σου και ξεδίπλωσε την πιο stylish πτυχή σου και στο γραφείο.

Διαλέξαμε για εσένα...

Shopping bag, Carpisa.

Shopper bag μονόχρωμη με καπιτονέ σχέδιο Guess, notos.

Τσάντα shopper με διακοσμητική λεπτομέρεια, Zara.

Τσάντα φορητού υπολογιστή Answear Lab, answear.gr.

Tote τσάντα DKNY, Haralas.

Υδατοαπωθητικό σακίδιο πλάτης, H&M

Urban tote bag, Pull & Bear.

Τσάντα shopper basic με εφέ νάιλον, Bershka

Καπιτονέ τσάντα shopper με όψη δέρματος, Stradivarius

Μεγάλο σακίδιο πλάτης Khaki, Attrativo

Τσάντα shopper κόμποι, Mango.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ