Follow us

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί φόρεσε τα πιο ιδιαίτερα μποτάκια που έχουμε δει

Τα μποτάκια της Ζενεβιέβ Μαζαρί που θα δανειζόμασταν με ευχαρίστηση από την γκαρνταρόμπα της.

MissBloom TEAM
Η Ζενεβιέβ Μαζαρί φόρεσε τα πιο ιδιαίτερα μποτάκια που έχουμε δει NDP

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί μάς έχει συνηθίσει σε εκκεντρικές εμφανίσεις με rock διάθεση και αξεσουάρ, που θα θέλαμε πάρα πολύ να κάνουμε δικά μας. Αποτελεί ένα style icon, αφού δεν συμβιβάζεται με τίποτα και τείνει να γράφει από την αρχή τους στιλιστικούς κανόνες. Η τελευταία της εμφάνιση, μάλιστα, ήρθε να επαληθεύσει τα παραπάνω.

Τα μποτάκια της Ζενεβιέβ Μαζαρί που θα δανειζόμασταν με ευχαρίστηση από την γκαρνταρόμπα της

Ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε τη Ζενεβιέβ Μαζαρί μαζί με τον σύζυγο της, Βασίλη Καρύδη, σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βόρειων Προαστίων και το look της κέντρισε την προσοχή μας. Η ίδια για μία χαλαρή βόλτα για shopping επέλεξε ένα άνετο αλλά πολύ σύγχρονο look, που είναι απολύτως αντιπροσωπευτικό της στιλιστικής της ταυτότητας. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί φόρεσε ένα μαύρο ζεστό πουλόβερ με ψηλή λαιμόκοψη, το οποίο συνδύασε με μία jupe culotte. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με ένα μάλλινο shacket, ένα κομψό πανωφόρι που ανανεώνει την γκαρνταρόμπα του outerwear, μία crossbody τσάντα και cat eye αυστηρά γυαλιά ηλίου. Αυτό βέβαια που ξεχωρίσαμε εμείς ήταν τα περίεργα μποτάκια της.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί φόρεσε τα πιο ιδιαίτερα μποτάκια που έχουμε δει

Γιατί χρειάζεσαι ένα ζευγάρι παπουτσιών σαν αυτό της Ζενεβιέβ Μαζαρί; Η fashion lover επέλεξε δερμάτινα μποτάκια με platform σόλα και ιδιαίτερο σχέδιο, που μαγνητίζει γρήγορα τα βλέμματα. Θυμίζει τα κλασικά chelsea μποτάκια, που λατρεύουν όλες οι fashionistas και τα τιμούν κάθε χρόνο. Ωστόσο το σχέδιο της Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει έναν πιο ''φουτουριστικό'' χαρακτήρα.

Εμείς, λοιπόν, αναζητήσαμε προσιτές εκδοχές, που να μοιάζουν στα μποτάκια της Ζενεβιέβ Μαζαρί και να προσφέρουν περισσότερη στιλιστική ευελιξία. Ένα τέτοιο ζευγάρι θα σου λύσει τα χέρια στις casual εμφανίσεις σου, αλλά και στις βόλτες του Σαββατοκύριακου, ενώ με το κατάλληλο styling μπορείς να τα φορέσεις και στο γραφείο.

Βρες παρακάτω τα ιδανικά για εσένα.

Μποτάκια με τρακετωρή σόλα, Tsakiris Mallas

Chelsea μποτάκια με τρακτερωτή σόλα, Envie Shoes

Platform μποτάκια, Haralas

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ