Follow us

Το χακί φόρεμα της Massimo Dutti είναι η επιτομή του σύγχρονου σοφιστικέ στιλ

Το κομψό φόρεμα από τη Massimo Dutti που θα σου κλέψει την καρδιά.

Το χακί φόρεμα της Massimo Dutti είναι η επιτομή του σύγχρονου σοφιστικέ στιλ Splash/Ideal Images

Κατά τη διάρκεια του shopping ή απλώς μίας ξέγνοιαστης περιήγησης στα εμπορικά καταστήματα και τους ιστοτόπους έρχεται η στιγμή που σε χτυπάει ένα είδος κεραυνοβόλου έρωτα με ένα συγκεκριμένο fashion item. Μπορεί να είναι ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ, το μόνο σίγουρο είναι πως μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου σου έκλεψε την καρδιά και πρέπει οπωσδήποτε να το κάνεις δικό σου. Είναι πλέον απαραίτητο για τις εμφανίσεις σου και σίγουρα έχει τη δική του θέση στην γκαρνταρόμπα σου. Αυτό ακριβώς πάθαμε και εμείς με ένα κομψό φόρεμα σαν κανένα άλλο από την νέα συλλογή της Massimo Dutti. Πίστεψε μας, μόλις το δεις θα καταλάβεις όλους τους λόγους που το χρειάζεσαι.

Το κομψό φόρεμα από τη Massimo Dutti που θα σου κλέψει την καρδιά

Η Massimo Dutti φημίζεται για τις διαχρονικές και κομψές συλλογές της που έχουν ως στόχο να ντύσουν τη σύγχρονη businesswoman. Μινιμαλισμός, καθαρές γραμμές και υψηλή ποιότητα είναι τα χαρακτηριστικά που απαρτίζουν τις συλλογές της και θα εντοπίσεις στο φόρεμα που ξεχωρίσαμε και εμείς.

Ο λόγος για το παρακάτω σχέδιο, που θα φοράς ασταμάτητα τόσο αυτή τη σεζόν όσο και την επόμενη. Το φόρεμα της Massimo Dutti θα γίνει η go to επιλογή σου για άψογες εμφανίσεις που αποπνέουν δυναμισμό και κολακεύουν τη θηλυκότητα σου. Όπως θα δεις το συγκεκριμένο σχέδιο φέρει το look του σεμιζιέ με έντονο γιακά και καθαρές γραμμές. Η ιδιαιτερότητα του έγκειται στην φαρδιά ζώνη που αναβαθμίζει το look του και προσθέτει military χαρακτήρα σε συνδυασμό με τη χακί απόχρωση του -μία από τις πιο ευέλικτες και κομψές. Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι η επιτομή του σύγχρονου γυναικείου σοφιστικέ στιλ.

Το χακί φόρεμα της Massimo Dutti είναι η επιτομή του σύγχρονου σοφιστικέ στιλ
Μίντι φόρεμα σεμιζιέ με φαρδιά ζώνη στη μέση, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ