Follow us

Βρήκαμε το πιο θηλυκό φόρεμα του χειμώνα στην Bershka | Είναι μίντι, πλεκτό και θα αναδείξει τη σιλουέτα σου

Κοστίζει λιγότερο από 30 ευρώ και θα το φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Βρήκαμε το πιο θηλυκό φόρεμα στην Bershka | Είναι μίντι, πλεκτό και θα αναδείξει τη σιλουέτα σου Splash/Ideal Images

Κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της ξεχωρίζει μερικά κομμάτια. Αυτά έχουν το status του ''αγαπημένου'', ''πολυφορεμένου'', ''χρήσιμου'' και ''άνετου''. Πολλά επίθετα χαρακτηρίζουν μία ομάδα κομματιών ή μόνο ένα. Για την κάθε μία είναι διαφορετικό, όμως, όλες θα συμφωνήσουν μαζί μας σε αυτό: Το πλεκτά φορέματα ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Είναι ζεστά, απαλά και εφαρμόζουν τέλεια στο σώμα, με αποτέλεσμα να είναι ακαταμάχητα για κάθε εμφάνιση, όταν η θερμοκρασία πέφτει αλλά δεν θέλεις να θυσιάσεις την κομψότητα σου. Τα πλεκτά, άλλωστε, αποτελούν τον MVP της χειμερινής γκαρνταρόμπας και την πιο safe επιλογή για κάθε περίσταση. Το πλεκτό φόρεμα ειδικά μπορεί να προσφέρει άνεση, ζεστασιά και κομψότητα για κάθε ώρα της ημέρας. Εμείς, λοιπόν, βρήκαμε το ιδανικό για να δημιουργήσεις άψογες day to night εμφανίσεις στην νέα συλλογή της Bershka.

Το κολακευτικό φόρεμα από την Bershka που αξίζει να κάνεις δικό σου

Πρόκειται για ένα μίντι φόρεμα με στενή γραμμή, που αγκαλιάζει μοναδικά τη γυναικεία σιλουέτα. Έχει μακρύ μανίκι και μία άκρως κολακευτική λαιμόκοψη τύπου καρδιά. Το φόρεμα έχει πλέξη ριμπ και αποπνέει μινιμαλιστική κομψότητα, sexiness και δυναμισμό. Είναι απλό αλλά φινετσάτο, σέξι αλλά ταυτόχρονα και διακριτικό, όσα επιθυμούν να έχουν στα looks τους οι πιο σοφιστικέ fashionistas. Κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις ουδέτερων τόνων, για να το αξιοποιήσεις όπως εσύ επιθυμείς συνδυάζοντας το με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Βρήκαμε το πιο θηλυκό φόρεμα του χειμώνα στην Bershka | Είναι μίντι, πλεκτό και θα αναδείξει τη σιλουέτα σου
Μακρυμάνικο μίντι πλεκτό ριμπ φόρεμα, Bershka

Το συγκεκριμένο φόρεμα έχει απίστευτα κολακευτική γραμμή, αναδεικνύοντας τη γυναικεία σιλουέτα. Μάλιστα, έχει ένα παρόμοιο στην γκαρνταρόμπα της η Rosie Huntighton Whitley αλλά και πολλές άλλες fashion lovers, οι οποίες δεν το αποχωρίζονται στο street style τους. Είναι ένα κομμάτι που σίγουρα θα φορέσεις ασταμάτητα τόσο φέτος όσο και τις επόμενες σεζόν, αφού η διαχρονικότητά του θα νικά τα τεστ του χρόνου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ