Follow us

Οι hot τάσεις στις μπότες για φέτος σύμφωνα με τη Zara

Τα 5 στιλ μπότας για να προσθέσεις στη συλλογή σου και να αναδειχθείς στην πιο ενημερωμένη fashionista.

MissBloom TEAM
Οι hot τάσεις στις μπότες για φέτος σύμφωνα με τη Zara Splash News / Ideal Images

Ένας από τους λόγους που, από το καλοκαίρι ακόμα, ανυπομονούμε να φτάσει ο χειμώνας είναι για να μπορούμε να φορέσουμε τα κομμάτια από την πλούσια γκαρνταρόμπα που ευνοούν οι χαμηλές θερμοκρασίες και οι έντονες καιρικές συνθήκες. Κορυφαίο κομμάτι, άρρηκτα συνδεδεμένο με τους κρύους μήνες, είναι αναμφισβήτητα οι μπότες. Θηλυκές, δυναμικές και ζεστές δεν λείπουν από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα αυτή την εποχή. Και όπως κάθε κομμάτι, έτσι και οι μπότες που βάζουμε στην ντουλάπα μας κάθε σεζόν επηρεάζονται από τις τάσεις.

Τα trends του 2023 παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και προτείνουν καινούργια σχέδια και υφές, που όμως συνήθως θεωρούνται διαχρονικά με ένα twist. Με άλλα λόγια, είναι κομμάτια που θα έχεις στην ντουλάπα σου και του χρόνου, αλλά παράλληλα θα ανανεώσουν τη συλλογή σου από παπούτσια.

Με μία σύντομη αναζήτηση στη χειμερινή συλλογή της Zara εντοπίσαμε και ξεχωρίσαμε εκείνες τις τάσεις στις μπότες που θα κυριαρχήσουν τη φετινή χρονιά. Οι αγκράφες και το grunge στιλ είναι από εκείνα τα hot στοιχεία που το 2023 δεν πρέπει να λείπουν από την ντουλάπα σου και τα φλατ μποτάκια της Zara είναι ο πιο άνετος τρόπος και cool τρόπος να τα εντάξεις στα looks σου. Επίσης, οι καστόρινες cowboy boots θα αποτελέσουν statement κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου που θα αναβαθμίσουν ακόμα και τα basic σύνολά σου.

Δύο ακόμη στοιχεία που επιλέγουν όλες οι σύγχρονες fashionistas στις μπότες τους είναι το πολύ λεπτό τακούνι, καθώς και η τετραγωνισμένη μύτη. Για το πρώτο, επίλεξε τις ψηλές δερμάτινες μπότες σε μαύρο χρώμα, ενώ για το δεύτερο προτίμησε τη biker μπότα με τις αγκράφες που θα βρεις στη συλλογή του brand. Τέλος, η μεταλλική υφή κυριαρχεί στα πάντα το 2023, από τα παλτό μέχρι τις τσάντες και από τις φούστες μέχρι και τα μποτάκια. Το μεταλλιζέ ζευγάρι από τη Zara σε ασημί απόχρωση θα είναι από τις πιο on trend αγορές σου φέτος.

Βρες όλες τις τάσεις εδώ:

Δερμάτινη ψηλή μπότα με τακούνι, Zara.

Μπότα από καστόρι cowboy, Zara.

Δερμάτινη ψηλή μπότα biker με αγκράφες, Zara.

Μποτάκι από δέρμα μεταλλιζέ, Zara 

Ίσιο δερμάτινο μποτάκι με αγκράφα, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ