Follow us

5 πρωτότυποι τρόποι για να ανανεώσεις το βραδινό ντύσιμό σου

Οι βραδινές εμφανίσεις σου δεν θα είναι πια ίδιες ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές των style experts.

5 πρωτότυποι τρόποι για να ανανεώσεις το βραδινό ντύσιμό σου Splash/Ideal Images

Το Σαββατοκύριακο είναι μία ανάσα μακριά και αυτό σημαίνει πως στο ημερολόγιο σου έχεις ήδη καταγράψει τις βραδινές εξόδους σου. Σήμερα, λοιπόν, θα αφιερώσουμε το στιλιστικό άρθρο μας στο night out look και πιο συγκεκριμένα σε 5 στιλιστικά tips, που θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις τις εμφανίσεις σου. Μην ξεχνάς, άλλωστε, πως το βραδινό ντύσιμο μπορεί να γίνει πολύ fun και να τονώσει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σου. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα 5 styling tips που θα κάνουν update στο βραδινό outfit σου και θα σε αναδείξουν στην πιο καλοντυμένη.

Οι βραδινές εμφανίσεις σου δεν θα είναι πια ίδιες | Ακολούθησε τις συμβουλές των style experts

Φόρεσε λευκό αντί για μαύρο, ένα χρώμα που αποπνέει εξίσου δυναμισμό, sexiness και αυτοπεποίθηση.

Βάλε στην άκρη το κλασικό μαύρο παλτό σου και δώσε μία ευκαιρία σε ένα με εκκεντρικό look. Ιδανική πρόταση είναι το παρακάτω λεοπάρ παλτό.

Αντικατέστησε -έστω και για λίγο- το μαύρο μικρό σου φόρεμα με μία κομψή παντελόνα. Πρώτον θα κολακέψει περισσότερο τη σιλουέτα σου και δεύτερον θα είσαι αρκετά πιο άνετη καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Και μετά την αντικατάσταση του LBD, έρχεται η σειρά της φούστας. Κάνε ένα διάλειμμα από τις κλασικές επιλογές σου και φόρα ένα tailored ψηλόμεσο σορτς, που θα σου προσφέρει το απαραίτητο update στο βραδινό look σου.

Αν φορέσεις τελικά φόρεμα ή φούστα, ακόμη και το παραπάνω σορτς, τόλμησε τη μεγάλη τάση των bedazzled καλσόν. Στην αγορά θα βρεις αμέτρητα σχέδια που θα κάνουν πιο glam αλλά και fun τις βραδινές εμφανίσεις σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ