Follow us

Το μοντέρνο Lynne ταγιέρ της Κατερίνας Καινούργιου έχει την πιο ωραία απόχρωση

Το σετ της Κατερίνας Καινούργιου είναι αυτό που χρειάζεται η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram @katken

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο θηλυκά και αξιοζήλευτα στιλ. Η γκαρνταρόμπα της είναι γεμάτη από στιλιστικούς θησαυρούς, τάσεις και κομμάτια που θα δανειζόμασταν και εμείς με ευχαρίστηση. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να σου δώσει μία μικρή γεύση από την γκαρνταρόμπα και την αισθητική της, αφού δημοσιεύει τα πιο stylish κομμάτια. Ανάμεσα στα πρόσφατα posts εμείς ξεχωρίσαμε ένα υπέροχο σετ, που χρειάζεσαι σίγουρα στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου.

Ο λόγος για το look που φόρεσε σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση της η παρουσιάστρια και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δεις στην φωτογραφία της, η Κατερίνα Καινούργιου φοράει ένα cropped σακάκι συνδυασμένο με matching skort, δηλαδή φούστα - σορτς ένα από τα πιο άνετα κομμάτια. Αν αισθάνεσαι άβολα με φορέματα και φούστες ή σε περιορίζουν στις κινήσεις σου, τότε το skort είναι η λύση που έψαχνες καιρό στο καθημερινό ντύσιμο σου.

Γιατί μας κέρδισε το cute σετ της Κατερίνας Καινούργιου από την νέα συλλογή της Lynne;

Αρχικά να ξεκινήσουμε λέγοντας πως η γαλάζια απόχρωση του κομψού σετ κερδίζει από μόνη της την προσοχή μας. Είναι ένα από τα πιο κολακευτικά χρώματα, που αναδεικνύει κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από τα χρώματα των χαρακτηριστικών της. Μπορεί να τονίσει μία ξανθιά, όπως επίσης και μία καστανή αλλά και τις ενδιάμεσες αποχρώσεις. Το γαλάζιο, επίσης, είναι μία από τις πιο on trend παστέλ αποχρώσεις της σεζόν και θεωρείται must για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Είναι ένα χρώμα που μπορείς να αξιοποιήσεις σε πολλές περιστάσεις, από το γραφείο έως μία βόλτα και μία βραδινή έξοδο φέρνοντας μία φρέσκια ανανέωση στο στιλ σου.

Από την άλλη, το σετ της Lynne κάνει update στο κλασικό ταγέρ και έχει μία πιο σύγχρονη προσέγγιση σε αυτό το κλασικό look. Το cropped σχέδιο του πληροί όλες τις απαιτήσεις των trends και έτσι μπορείς να υιοθετήσεις την hot τάση ακόμα και στο office style σου. Βέβαια, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα χρυσά μεταλλικά κουμπιά, που προσφέρουν πολυτέλεια στο look του. Είναι η επένδυση που αξίζει σίγουρα να κάνεις στην γκαρνταρόμπα σου, βρες το παρακάτω.

Cropped σακάκι με διακοσμητικά κουμπιά, Lynne

Φούστα - σορτς με διακοσμητικά κουμπιά, Lynne

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ