Follow us

Το καφέ παλτό της Κατερίνας Καινούργιου από τη Lynne είναι η διαχρονική επένδυση στην γκαρνταρόμπα σου

Το καφέ παλτό της Κατερίνας Καινούργιου είναι η επιτομή της διαχρονικής κομψότητας.

Κατερίνα Καινούργιου Instagram @katken85

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο θηλυκά και αξιοζήλευτα στιλ. Η γκαρνταρόμπα της είναι γεμάτη από στιλιστικούς θησαυρούς, τάσεις και κομμάτια που θα δανειζόμασταν και εμείς με ευχαρίστηση. Μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμός το Instagram είναι αρετή για να σου δώσει μία μικρή γεύση από την γκαρνταρόμπα της και την αισθητική της, αφού δημοσιεύει τα πιο stylish κομμάτια. Ανάμεσα στα πρόσφατα posts εμείς ξεχωρίσαμε ένα από τα πιο κομψά πανωφόρια, το οποίο μπορείς να κάνεις δικό σου εύκολα καθώς φέρει μεγάλη έκπτωση.

Το καφέ παλτό της Κατερίνας Καινούργιου είναι η επιτομή της διαχρονικής κομψότητας

Ο λόγος για το καφέ παλτό της Κατερίνας Καινούργιου που επέλεξε να πάρει μαζί της στο ταξίδι της στο Μιλάνο. Η ίδια δημιούργησε έναν κομψό συνδυασμό φορώντας ένα total black outfit συνδυασμένο με ένα καφέ παλτό. Εμείς, όπως προαναφέραμε ξεχωρίσαμε το καφέ παλτό. Η απόχρωση του είναι άκρως ευέλικτη και μπορείς να το συνδυάσεις με κάθε άλλο σύνολο σου, προσφέροντας την ίδια κομψότητα. Το παλτό, που αποτελεί μέρος τη χειμερινής συλλογής της Lynne, φέρει και λεπτομέρειες από faux γούνα στο πέτο και τα μανίκια, κάτι που το κάνει ένα από τα πιο on trend πανωφόρια.

Υπενθυμίζουμε πως η faux γούνες έχουν επιστρέψει στις πρώτες τάσεις της μόδας και μονοπωλούν το ενδιαφέρον των πιο κομψών γυναικών και ενημερωμένων fashionistas. Αξίζει σίγουρα μία ευκαιρία αφού ένα τέτοιο παλτό με πιο ευέλικτο look θα αναβαθμίσει ακόμα και το casual look σου. Επίσης, έχει διαχρονική αξία και θα το φοράς κάθε σεζόν ανεξάρτητα από τα trends. Plus, θα το βρεις σε super τιμή αφού έχει και μεγάλη έκπτωση.

Το καφέ παλτό της Κατερίνας Καινούργιου από τη Lynne είναι η διαχρονική επένδυση στην γκαρνταρόμπα σου
Καφέ παλτό με λεπτομέρειες από faux γούνα, Lynne

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ