Follow us

Η shopper τσάντα της Σοφίας Καρβέλα είναι η πιο κομψή που έχουμε δει

Αν έψαχνες καιρό την ιδανική καθημερινή τσάντα, τότε η αυτή της Σοφίας Καρβέλα είναι η κατάλληλη.

Η Σοφία Καρβέλα θεωρεί αυτό το άνετο τζιν ό,τι πιο σέξι έχει φορέσει και το χρειαζόμαστε στην ντουλάπα μας Instagram @thesofiakarvela

Η κάθε γυναίκα έχει τη δική της στιλιστική αδυναμία. Μιλάμε για τα fashion items, που κατέχουν μία εξέχουσα θέση στη γκαρνταρόμπα και τις εκάστοτε αγορές της. Αυτά μπορεί να είναι, μεταξύ άλλων, τα σακάκια, τα παλτό, τα πουκάμισα, τα φορέματα, τα παπούτσια αλλά και οι τσάντες και στις τελευταίες θα εστιάσουμε σήμερα. Αν είσαι, λοιπόν, λάτρης των τσαντών, τότε θα βρεις το σημερινό shopping άρθρο ιδιαίτερα ενδιαφέρον αφού είναι αφιερωμένο σε αυτό το χρήσιμο και στιλιστικά απαραίτητο αξεσουάρ. Μην ξεχνάς πως λειτουργούν όπως τα πανωφόρια, καθώς ολοκληρώνουν μοναδικά κάθε σύνολο χωρώντας όλα όσα χρειαζόμαστε στην εκάστοτε περίσταση. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για την ιδανική shopper τσάντα που χρειάζεσαι στη συλλογή σου και την κρατάει η Σοφία Καρβέλα.

Η shopper τσάντα που θέλει κάθε fashionista στη συλλογή της

Ο λόγος για την τσάντα που δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Σοφία Καρβέλα. Όπως θα δεις πρόκειται για μία ευρύχωρη τσάντα ώμου με το ιδανικό μέγεθος, που χωράει τόσο το λάπτοπ σου όσο και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείς μέσα σε μία ημέρα. Η κομψή τσάντα έχει δερμάτινη όψη και φέρει πολυτελές λογότυπο. Πρόκειται για μία τσάντα του οίκου Celine, την οποία λατρεύουν όλες οι fashionistas με σοφιστικέ στιλ. Τον τελευταίο καιρό ο γαλλικός οίκος έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα με τις συλλογές του να ντύνουν τη σύγχρονη γυναίκα με διαχρονικό στιλ, κομψό γούστο και μία ''less is more'' φιλοσοφία.

Μάλιστα, είδαμε και τη Μαρία Ολυμπία Γλίξμπουργκ και τη μητέρα της, Marie Chantal, να κρατάνε τσάντες του οίκου, αφού πληρούν όλες τις στιλιστικές προϋποθέσεις. Ωστόσο έχουν μία premium τιμή και για αυτό βρήκαμε τις πιο προσιτές εκδοχές που μπορείς να κάνεις δικές σου. Έχουν παρόμοιο σχέδιο, είναι ευρύχωρες, άνετες και πάνω από όλα κομψές και θα σου λύσουν τα χέρια στο καθημερινό ντύσιμο σου.

Ανακάλυψε τες παρακάτω.

Τσάντα ώμου, Massimo Dutti

Τσάντα ώμου, Mango

Τσάντα ώμου, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ