Follow us

Ποια κομμάτια οι fashionistas συνήθως μετανιώνουν που αγόρασαν

Τι να μην αγοράσεις σύμφωνα με τις style experts.

Ποια κομμάτια οι fashionistas συνήθως μετανιώνουν για την αγορά τους Splash/Ideal Images

Όσο καλά και αν είσαι διαβασμένη αναφορικά με τις τάσεις της μόδας και το styling, είναι σίγουρο πως θα έχεις κάνει μερικά λάθη και κάποιες αγορές που μετανιώνεις στο ''ιστορικό'' σου. Δεν είσαι η μόνη και για να σε προστατεύσουμε από μελλοντικές άσκοπες αγορές, σήμερα θα σου παρουσιάσουμε τα κομμάτια που μετανιώνουν για την αγορά τους οι πιο κομψές γυναίκες.

Τι να μην αγοράσεις σύμφωνα με τις style experts

Τα μοντέρνα ψηλοτάκουνα με τις ιδιαίτερες λεπτομέρειες που τελικά δεν μπόρεσαν ποτέ να φορέσουν | Είναι αμέτρητες οι φορές που συναντήσαμε βίντεο κάποιας fashion expert, η οποία με στεναχώρια ανεφερόταν στα ακριβά νέα ψηλοτάκουνα της, που αποδείχθηκαν υπερβολικά άβολα. Συνήθως έχουν ένα ασταθές τακούνι ή κομψές λεπτομέρειες που τελικά ''βασανίζουν'' τα πόδια τους. Η λίστα δεν έχει τελειωμό, για αυτό δώσε προσοχή στην επιλογή των ψηλοτάκουνων υποδημάτων. Το γεγονός πως ένα σχέδιο είναι on trend δεν σημαίνει πως είναι άνετο ή απαραίτητο.

Too baggy, too mini, too much | Οι fashionistas μετανιώνουν και για κάποια συγκεκριμένα ρούχα, που αλλιώς έδειχναν στο μανεκέν και τον ιστότοπο και αλλιών τελικά εφαρμόζει πάνω τους. Συνήθως έχουν υπερβολικά loose εφαρμογή, είναι πάρα πολύ μίνι ή έχουν πάρα πολύ ''φασαρία''. Σε κάθε περίπτωση πάντα να επενδύεις σε γραμμές που γνωρίζεις ότι σου ταιριάζουν ή να δοκιμάζεις προτού αγοράσεις κάποιο fashion item.

Το δράμα με τις mini τσάντες | Όλες γνωρίζουμε πως οι μίνι τσάντες ήταν, είναι και θα είναι τάση. Βέβαια, κάποια σχέδια το παρακάνουν με το μικρό μέγεθος τους με αποτέλεσμα να μην είναι καθόλου πρακτικές. Δεν χρειάζεται, λοιπόν, να σκορπίσεις άσκοπα τα χρήματα σου σε αυτές, μάθε από τα λάθη των style experts και απέφυγε τες.

Τα statement κοσμήματα που είναι απίστευτα άβολα | Για μία επίσημη εμφάνιση όλες μας επενδύσαμε σε μαξιμαλιστικά κοσμήματα που είτε φορέσαμε μία φορά είτε καθόλου. Βαριά, άβολα και καθόλου ευέλικτα παραμένουν στο κουτί αχρησιμοποίητα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ