Follow us

Οι μαύρες μπότες της Hailey Bieber είναι το trend που υιοθετεί μέχρι και η Zara

Η Hailey Bieber βρήκε τις πιο ωραίες μπότες και εμείς την πιο προσιτή τους εκδοχή.

Hailey Bieber Splash News/Ideal Image

Δεν αποτελεί μυστικό πως εδώ στο MissBloom λατρεύουμε τη Hailey Bieber και πιο πολύ την γκαρνταρόμπα της. Η σύζυγός του Justin Bieber έχει αναδειχθεί σε ένα πραγματικό ''it girl'' και κάθε της εμφάνιση το αποδεικνύει. Ό,τι και αν φορέσει αντιγράφεται με τα social media να παίρνουν φωτιά αναζητώντας κάθε fashion item του συνόλου της. Oι fashion lovers, μάλιστα, δημιουργούν ακόμα και shopping guides με πιο προσιτές τιμές, ώστε να μπορέσουν όλοι να υιοθετήσουν το στιλ της. Γιατί; Η Hailey Bieber ντύνεται με φινέτσα και απλότητα ισορροπώντας τέλεια ανάμεσα στις τάσεις και τα διαχρονικά κομμάτια. Στην γκαρνταρόμπα της, λοιπόν, βρήκαμε τις υπέροχες μπότες που αποτελούν φέτος τάση και έχει υιοθετήσει μέχρι και η Zara.

Οι μαύρες μπότες της Hailey Bieber που έχουν κάνει θραύση αυτή τη σεζόν

Ο λόγος για τα υποδήματα της Hailey Bieber που φόρεσε σε πρόσφατη νυχτερινή εμφάνιση και έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για τις μαύρες knee high μπότες, με λεπτό τακούνι και γυαλιστερή υφή. Οι μπότες ανήκουν στη συλλογή του γαλλικού οίκου Yves Saint Laurent, με τον οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια. Η ίδια τις έχει συνδυάσει κυρίως με μίνι φορέματα, ωστόσο, αποτελούν άκρως ευέλικτες μπότες για day to night looks. Έχουν το ιδανικό ύψος που κολακεύει κάθε σωματότυπο και το look τους προσθέτει το απαραίτητο edgyness και glamour που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου.

Οι εν λόγω μπότες φυσικά έχουν την αντίστοιχη premium τιμή για αυτό και αναζητήσαμε μία πιο προσιτή εκδοχή. Η έρευνα μας καρποφόρησε και βρήκαμε τις ιδανικές στη Zara σε αρκετά πιο χαμηλή κοστολόγηση. Έτσι, μπορείς και εσύ να υιοθετήσεις το hot look της Hailey Bieber.

Οι μαύρες μπότες της Hailey Bieber είναι το trend που υιοθετεί μέχρι και η Zara
Knee high μπότες με γυαλιστερή υφή, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ