Follow us

Η Kendall Jenner φόρεσε τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στα φορέματα

Η Kendall Jenner ξεχώρισε τις πιο hot τάσεις και υιοθετεί τα πιο ενημερωμένα looks.

Η Kendall Jenner φόρεσε τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν στα φορέματα Splash/Ideal Images

Η Kendall Jenner είναι μία από τις μεγαλύτερες Trendsetters και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Το supermodel αποδεικνύει πως έχει το πιο ενημερωμένο στιλ μέσα από τις πρόσφατες εμφανίσεις της, η οποία διαδέχεται τη μία τάση μετά την άλλη στα φορέματα. Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τα πιο hot σχέδια φορεμάτων της σεζόν, όπως τις φόρεσε η Kendall Jenner.

Do it like a supermodel | Οι μεγάλες τάσεις στα φορέματα είναι αυτές που επέλεξε η Kendall Jenner

The Naked Dress | Πριν λίγες ημέρες το supermodel ''έριξε'' το Instagram με την ανάρτησή της φορώντας ένα σέξι φόρεμα. Ο λόγος για το μαύρο see through φόρεμα, που ονομάζεται ''Naked dress'', δηλαδή ''γυμνό φόρεμα''. Το όνομά του το οφείλει στο γεγονός πως δεν αφήνει πολλά στην φαντασία, καθώς είναι αρκετά αποκαλυπτικό. Το naked dress έκανε ηχηρή την εμφάνιση του ήδη από την προηγούμενη σεζόν και φέτος θα εδραιωθεί στις τάσεις μέσα από πολλές εκδοχές, οι οποίες θα είναι αρκετά πιο ευέλικτες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε γυναίκας. Αναμένουμε να δούμε τις στιλιστικές προτάσεις των fashion brands.

The snatched waist | Η Kendall Jenner ποζάρει φορώντας ένα πράσινο μίντι φόρεμα από τη συλλογή της Victoria Beckham με την πιο κολακευτική γραμμή, που τονίζει τη μέση. Φέτος θα δούμε πολλά φορέματα με στενή εφαρμογή που τονίζουν τη γυναικεία σιλουέτα όπως τα σχέδια του εμβληματικού οίκου Mugler. Το διακριτικό sexiness του σε συνδυασμό με την άνοδο των θηλυκών looks και την αισθητική της κοκέτας, τα εν λόγω φορέματα θα κατακλύσουν τα social media.

The silk minimal dress | Τέλος, η Kendall Jenner εμφανίστηκε πρόσφατα με ένα υπέροχο καφέ φόρεμα με ανοιχτή πλάτη και halter λαιμόκοψη από τη συλλογή Daniel Roseberry, που έφερε ιδιαίτερη σκαλιστή μεταλλική λεπτομέρεια. Το φόρεμα όσο απλό και αν φαίνεται τόσο hot θεωρείται. Το ασύμμετρο look του, η σατινέ όψη του και η μίνιμαλ αισθητική είναι απαραίτητα στα φορέματα της σεζόν.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ