Follow us

5 φορέματα που μπορείς να φορέσεις σε μία έξοδο για φαγητό

Με αυτά τα φορέματα θα εντυπωσιάσεις και θα παραμείνεις άνετη όλο το βράδυ.

5 φορέματα που μπορείς να φορέσεις σε μία έξοδο για φαγητό Splash/Ideal Images

Έχουμε κάνει λόγο στο παρελθόν για στιλιστικές συμβουλές όσον αφορά το καθημερινό, το επαγγελματικό αλλά και το επίσημο ντύσιμο. Έχουμε εστιάσει μάλιστα και σε διάφορες περιστάσεις, όπως για παράδειγμα μία βραδινή έξοδο, έναν γάμο αλλά και ένα ραντεβού. Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε για μία ακόμη συγκεκριμένη περίσταση, η οποία χρειάζεται έναν στιλιστικό βοηθό, αρκετή έμπνευση και τον απόλυτο οδηγό αγοράς για άψογες εμφανίσεις. Ο λόγος για μία έξοδο σε ένα εστιατόριο. Αν σκοπεύεις να βγεις για φαγητό με φίλους, οικογένεια ή το ταίρι σου θα βρεις ιδιαίτερα ενδιαφέρον το σημερινό άρθρο μας στο οποίο συγκεντρώσαμε 5 κομψά φορέματα, που μπορείς να φορέσεις σε μία τέτοια περίσταση.

5 φορέματα που θα επιλέξεις σε μία έξοδο για φαγητό και θα εντυπωσιάσεις

Το φαγητό είναι μία από τις πιο μεγάλες απολαύσεις και η έξοδος του μπορεί να γίνει μία από τις πιο ευχάριστες, ρομαντικές και διασκεδαστικές περιστάσεις. Για αυτό και χρειάζεσαι το κατάλληλο look για μία τέτοια έξοδο. Εμείς θα σου προτείνουμε να εστιάσεις κυρίως στα φορέματα και δη εκείνα που θα βρεις στον παρακάτω shopping guide με τα πιο stylish σχέδια από τα τελευταία fashion drops.

Γιατί, όμως, έχουμε ξεχωρίσει τα φορέματα ως τα ιδανικά κομμάτια για μία τέτοια περίσταση; Διαβάζοντας τα άρθρα μόδας στο MissBloom θα έχεις καταλάβει πως λατρεύουμε τα φορέματα και πάντα αναζητάμε νέα σχέδια που εξυμνούν τη θηλυκότητα όσο τίποτα άλλο στην γκαρνταρόμπα μας. Θα λέγαμε πως είναι το ''guilty pleasure'' και όσα σχέδια φορεμάτων και αν έχουμε πάντα βρίσκουμε κάποιο νέο ''που χρειαζόμαστε για άψογες εμφανίσεις''. Πέρα όμως απ΄αυτά, τα φορέματα είναι τα πιο ευκολοφόρετα κομμάτια, αποτελώντας ένα one piece outfit που χρειάζεται μόνο τα απαραίτητα αξεσουάρ για να ολοκληρωθεί. Είναι επίσης, απολύτως, άνετα και κολακευτικά για να μπορέσεις να ευχαριστηθείς την έξοδο χωρίς περιορισμούς και ενοχοποιήσεις.

Παρακάτω βρήκαμε τα ιδανικά φορέματα με άνετες γραμμές, stretchy υφάσματα αλλά και την πιο σαγηνευτική διάθεση, για να βρεις το ιδανικό για εσένα και την αισθητική σου.

Μίντι φόρεμα με print, Marks & Spencer

Μίντι φόρεμα, Zara

Μίνι φόρεμα με λεπτομέρεια, Mango

Φόρεμα τύπου blazer, H&M

Μίντι φόρεμα με ψηλή λαιμόκοψη, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ