Follow us

Street Style Gr | Ο λογαριασμός στα social media που καταγράφει το στιλ των γυναικών στη Θεσσαλονίκη

Η δημιουργός του λογαριασμού, Θεοδώρα Γάτση μιλά στο Missbloom.

streetstylegr @streetstylegr

Από την αρχή του κόσμου έως σήμερα, το στιλ και ο τρόπος που επιλέγει να ντύνεται κανείς έχει σημασία. Κυρίως, στον τρόπο που αισθάνεται στη διάρκεια της ημέρας. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, οι περισσότερες γυναίκες έχουν ξεκινήσει να συνειδητοποιούν κάτι πολύ σημαντικό για τον κόσμο της μόδας. Το στιλ μας είναι μέρος της ταυτότητάς μας, ένας συνεχώς εξελισσόμενος οργανισμός που αναπτύσσεται όσο αλλάζουμε, μεγαλώνουμε, μεταβαλλόμαστε και εμείς οι ίδιοι. Είναι σαν προέκταση του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μας. Είναι δηλαδή πολύ προσωπικό. Ακριβώς αυτή τη μαγεία του προσωπικού στιλ αποφάσισε να αναδείξει η Θεοδώρα Γάτση, η δημιουργός του λογαριασμού @streetstylegr που θα βρεις στα social media όπως το Instagram και το TikTok.

Σε σχεδόν καθημερινή βάση, η Θεοδώρα περπατά στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, παρατηρεί το στιλ γυναικών και ανδρών, τους σταματά και τους ρωτά για το look αλλά και τις λεπτομέρειες της εμφάνισής τους. Στη συνέχεια, μοιράζεται με τους followers της τα εν λόγω βίντεο και τις φωτογραφίες. Σήμερα, έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ιντερνετικό ημερολόγιο γεμάτο από στιλιστική έμπνευση που δεν προέρχεται από ακριβοπληρωμένες influencers της μόδας, celebrities και διάσημες fashionistas, αλλά από γυναίκες και συχνά άνδρες που ζουν στη Θεσσαλονίκη και αντιμετωπίζουν τη μόδα ακριβώς όπως θα έπρεπε. Δηλαδή, ως μέσο για να εκφράσουν την προσωπικότητα, τη φαντασία και τον χαρακτήρα τους μέσα από το ντύσιμό του. Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό.

Το Missbloom συνομίλησε με τη δημιουργό του λογαριασμού, Θεοδώρα Γάτση, αποκαλύπτοντας πως εμπνεύστηκε τη δημιουργία του προφίλ αλλά και απαντώντας στην ερώτηση εάν εν τέλει οι Θεσσαλονικείς έχουν στιλ. (Spoiler Alert: Εννοείται πως έχουν και μάλιστα πηγαίο).

Πώς προέκυψε η δημιουργία του λογαριασμού @streetstylegr;

Η δημιουργία του Streetstyle ξεκίνησε, αφού είχα παρακολουθήσει για χρόνια μία αντίστοιχη στήλη στην British Vogue όπου περαστικοί στο Λονδίνο έλεγαν τι ρούχα κ αξεσουάρ φοράνε. Αυτό με ενέπνευσε και όταν εγκαταστάθηκα μόνιμα στη Θεσσαλονίκη άρχισα να παρατηρώ τον κόσμο στο κέντρο κ έτσι αποφάσισα να ξεκινήσω τον λογαριασμό.

Θυμάσαι ποιο είναι το πιο εντυπωσιακό look που έχεις δει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης;

Πολλές εντυπωσιακές συναντήσεις! Πρώτη που μου ήρθε στο μυαλό τώρα είναι η Αιμιλία με το ξυρισμένο μαλλί το έντονο eyeliner στα μπλε μάτια της, το biker shorts kαι το bomber jacket.

Υπάρχει κάποιο στιλιστικό λάθος που έχεις παρατηρήσει να κάνουν συχνά οι γυναίκες;

Στιλιστικά λάθη παρατηρώ πιο συχνά στην επιλογή των γυαλιών. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό αξεσουάρ σε ένα ντύσιμο.

Από την εμπειρία σου, ποια είναι τα brands που επιλέγουν πιο συχνά οι γυναίκες;

Σίγουρα στοιχεία σε πολλά outfits είναι από fast fashion αλλά τελευταία συναντώ όλο κ συχνότερα vintage επιλογές.

Εν τέλει, πιστεύεις πως οι Θεσσαλονικείς έχουν στιλ;

Φυσικά και έχουν στιλ. Αυτό αποδεικνύω καθημερινά με τα φωτογραφικά μου κλικ.

Πώς θα το χαρακτήριζες με τρεις λέξεις;

Μελέτη. Τόλμη. Φαντασία.

Το @streetstylegr στο TikTok

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ