Follow us

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σαν fashionista της Νέας Υόρκης | Υιοθέτησε την κορυφαία τάση της σεζόν

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου παραδίδει μαθήματα στιλ στους δρόμους της Αθήνας.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου NDP Photo Agency

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης. Το μοντέλο και παρουσιάστρια συμμετέχει ως κριτής στον διαγωνισμό μόδας "My Style Rocks” με κάθε της εμφάνιση να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις γυναίκες που παρακολουθούν το show -και όχι μόνο. Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του NDP απαθανάτισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να περπατά στο κέντρο της Αθήνας, φορώντας ένα look που θα ζήλευε κάθε fashionista της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, το μοντέλο συνδύασε μία μαύρη μακριά φούστα με λευκό πουκάμισο, μαύρο δαντελένιο bralette και μαύρο cropped σακάκι. Ολοκλήρωσε το look της με λευκά sneakers, μαύρη τσάντα clutch, μαύρα γυαλιά ηλίου και χρυσά vintage σκουλαρίκια. Το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό, πολύ σύγχρονο και cool. Σε αυτό το look μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου υιοθέτησε μία από τις top τάσεις της μόδας, δηλαδή τη maxi φούστα.

Διαβάστε Επίσης

Σε αντίθεση με τις SS22 τάσεις που ήθελαν τις εξαιρετικά mini γραμμές σε φούστες και φορέματα να είναι η κορυφαία τάση, το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2022 και 2023 πρωταγωνιστούν τα maxis. Οι σιλουέτες της νέας σεζόν λοιπόν είναι μακριές και αγκαλιάζουν τη σιλουέτα αναδεικνύοντας την με έναν μοντέρνα θηλυκό και chic τρόπο. Όσον αφορά στα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις με μία maxi φούστα, τα sneakers όπως αυτά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου είναι μία πολύ chic επιλογή, ενώ τα loafers αλλά και οι knee length μπότες είναι εξίσου κομψές προτάσεις.

Το street style look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ