Σορτς σε βραδινή έξοδο | Πάρε έμπνευση από το look της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μας υπενθύμισε πως το σορτς είναι πάντοτε επίκαιρο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Γνωρίζουμε πως διανύουμε τον χειμώνα και γνωρίζουμε επίσης πως η λέξη "σορτς" δε συνηθίζεται να ακούγεται όταν συζητάμε για τα looks αυτής της εποχής. Παρόλα αυτά, όπως και οι μίνι φούστες, έτσι και τα σορτς έρχονται σε αμέτρητες εκδοχές και υφές και μπορούν να ενταχθούν με ευκολία σε κάθε περίσταση, ακόμα και σε μία βραδινή έξοδο του χειμώνα. Αυτό το αποδεικνύει με απόλυτη επιτυχία το look που επέλεξε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε πρόσφατη έξοδό της.

Η ηθοποιός συνηθίζει να δημιουργεί σικ σύνολα, με έμφαση στα σακάκια, τα tailored παντελόνια και τα αέρινα φορέματα, προσθέτοντας συχνά έντονα χρώματα και prints σε αυτά. Μάλιστα, ο προσωπικός λογαριασμός της στο Instagram είναι γεμάτος από τα playful looks που αγαπάει να φοράει στην καθημερινότητά της.

Στην τελευταία δημόσια εμφάνισή της έκανε τη διαφορά, κινούμενη εντός μίας neutral και μίνιμαλ φιλοσοφίας, προσθέτοντας όμως σε αυτή ένα ιδιαίτερο twist. Μιλάμε, φυσικά, για το ψηλόμεσο μπεζ σορτς της, το οποίο συνδύασε με ένα θηλυκό μαύρο πουκάμισο, φλατ δερμάτινες μπότες και ένα κομψό καμηλό παλτό.

Το θηλυκό και κομψό σύνολό της απογειώθηκε με την επιλογή του tailored σορτς της, το οποίο διάλεξε στην κατάλληλη υφή για την εποχή αλλά και για την περίσταση.

Πώς να φορέσεις το σορτς στην καθημερινότητά σου

Οι χειμερινοί μήνες επιβάλλουν στο σορτς πιο ζεστά, μάλλινα υφάσματα, όπως αυτό που φόρεσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδού, ενώ εναλλακτικά θα μπορούσς να επιλέξεις ένα σορτς σε tweed, βελούδο, ή ακόμα και σατέν. Το ερώτημα έγκειται στο πώς θα το εντάξεις στα σύνολά σου. Στο γραφείο μπορείς να φορέσεις ένα τέτοιο σορτς μαζί με ένα μάλλινο ζιβάγκο ή ένα t-shirt και ένα oversized σακάκι. Ολοκλήρωσε το office look με ένα σκούρο καλσόν, κομψές μπότες ιππασίας και μία δερμάτινη τσάντα. Στη βραδινή έξοδό σου, συνδύασε το σορτς σου με ένα μακρύ παλτό, hich neck αμάνικο τοπ, καλσόν με λεπτομέρειες δαντέλας και θηλυκές Mary Jane γόβες. Tip: Προτίμησε να επενδύσεις σε ένα σορτς με loose ή και oversized εφαρμογή για ένα πιο σύγχρονο αποτέλεσμα.