Οι Zara γόβες με το τέλειο τακούνι για την καθημερινότητα σου

Οι γόβες από τη Zara που θα βιαστείς να κάνεις δικές σου.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη μας επιφύλασσε η Zara με την νέα της συλλογή. Είναι γνωστό πως το διάσημο fashion brand ακολουθεί τις τάσεις όπως κανένα άλλο δημιουργώντας προσιτές εκδοχές των hot fashion items. Με λίγα λόγια, κάνει τη μόδα προσιτή για τον καθένα. Ωστόσο ανάμεσα στα σχέδια του πρόσφατου drop εμείς ανακαλύψαμε τις πιο διαχρονικές γόβες που έχει σχεδιάσει ποτέ η Zara. Μόλις τις είδαμε ξέραμε πως θα έπρεπε άμεσα να σου τις δείξουμε, οπότε συνέχισε να διαβάζεις για να τις ανακαλύψεις.

Zara did it again | Οι γόβες που δεν θα σταματήσεις να φοράς

Ο λόγος για τις παρακάτω γόβες, που θα γίνουν κομμάτι κλειδί του καθημερινού ντυσίματος σου. Είναι μαύρες, έχουν την luxurious καστόρινη όψη, που προσφέρει περισσότερο χαρακτήρα στην κλασική γόβα. Βέβαια, αυτό που τραβάει απευθείας την προσοχή είναι η μεταλλική statement λεπτομέρεια, που σχηματίζει ένα λουλούδι. Αυτή είναι η πινελιά που θα αναβαθμίσει τόσο τα μονόχρωμα σύνολά σου, όσο και τα πιο απλά με την casual αισθητική.

Οι συγκεκριμένες γόβες, ωστόσο, κερδίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου και για άλλους λόγους. Όπως θα δεις στη φωτογραφία έχουν τετράγωνη μύτη και φαρδύ τακούνι, κάτι που προσφέρει άνεση στο περπάτημα σου. Με αυτές τις γόβες θα μπορείς να δημιουργήσεις day to night εμφανίσεις, χωρίς να στερηθείς την άνεση σου. Ευέλικτες, διαχρονικές και κομψές, θα γίνουν η go to επιλογή μέχρι και για το ντύσιμο στο γραφείο.

Καστόρινη γόβα με φαρδύ τακούνι, λεπτομέρεια μεταλλική σε σχήμα λουλουδιού και τετραγωνισμένη μύτη, Zara