Follow us

Βρήκαμε τα αγαπημένα loafers της Δούκισσας Νομικού και έχουν έκπτωση

Η Δούκισσα Νομικού βρήκε τα πιο stylish loafers στην Envie Shoes.

Δούκισσα Νομικού NDP Photo Agency

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δούκισσα Νομικού μάς χάρισε στιλιστική έμπνευση. Το μοντέλο και παρουσιάστρια φροντίζει καθημερινά να μοιράζεται με τους ακολούθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πολλά στιλιστικά tips, must have fashion items και προτάσεις για να ανανεώσεις τις εμφανίσεις σου και να υιοθετήσεις τις πιο hot τάσεις της σεζόν. Η ίδια φαίνεται να λατρεύει τη μόδα και δεν το κρύβει, ενώ το Instagram της είναι μία ματιά στην γκαρνταρόμπα της. Κάπως έτσι ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα της loafers, που θα θέλεις άμεσα να κάνεις δικά σου.

Τα αγαπημένα loafers της Δούκισσας Νομικού είναι stylish και θα τα βρεις σε έκπτωση

Ο λόγος για την παρακάτω φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού την οποία μοιράστηκε με τους ακολούθους της. Η ίδια έδειξε το power look της, που θα μπορούσε να αναδημιουργήσει κάθε γυναίκα που επιθυμεί να κάνει πιο σύγχρονο, θηλυκό και δυναμικό το office style της. Η Δούκισσα Νομικού φοράει ένα κόκκινο μονόχρωμο σύνολο αποτελούμενο από ψηλόμεση παντελόνα και matching γιλέκο. Η ίδια το συνδύασε με ζιβάγκο και ένα μάλλινο καρό παλτό σε κόκκινες αποχρώσεις. Αυτό που ξεχωρίσαμε εμείς ήταν τα loafers της, τα οποία σίγουρα αξίζουν μία θέση στην γκαρνταρόμπα σου.

Η Δούκισσα Νομικού φοράει τα Envie Shoes loafers με τη γυαλιστερή όψη και την statement αγκράφα. Τα εν λόγω παπούτσια έχουν το πιο ανανεωμένο look με τρακτερωτή σόλα, που θα προσθέσει πολλούς πόντους στις εμφανίσεις σου όπως και ύψος στη σιλουέτα σου. Είναι στιλιστικά ευέλικτα, κομψά και θα τα φορέσεις σε μία πληθώρα περιστάσεων. Τα platform loafers αποτελούν, άλλωστε, μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν και η πρόταση της Envie Shoes είναι η ιδανική. Θα τα βρεις παρακάτω σε super τιμή.

Βρήκαμε τα αγαπημένα loafers της Δούκισσας Νομικού και έχουν έκπτωση
Μπορντό loafers με μεταλλική λεπτομέρεια, γυαλιστερή όψη και τρακτερωτή σόλα, Envie Shoes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ