Follow us

6 ζακέτες από τη Massimo Dutti που θα γίνουν οι πρωταγωνιστές των looks σου

Οι ζακέτες της Massimo Dutti επαναπροσδιορίζουν το κλασικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας.

6 ζακέτες από τη Massimo Dutti που θα γίνουν οι πρωταγωνιστές των looks σου Splash/Ideal Images

Οι πλεκτές ζακέτες ή αλλιώς cardigans, όπως θα τις συναντήσεις στα social media, τα τελευταία χρόνια έχουν εδραιώσει τη θέση τους στο street style ολοκληρώνοντας μοναδικά τα μεταβατικά σύνολα των fashionistas κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου αλλά και τα ζεστά outfits τους τον χειμώνα ως βασικό κομμάτι του layering. Οι Παριζιάνες αλλά και γενικά οι style insiders επιλέγουν ιδιαίτερα σχέδια με prints, πολυτελείς λεπτομέρειες και δυναμικά χρώματα, που προσθέτουν πολλά σε ένα casual chic outfit. Η Massimo Dutti, λοιπόν, αναγνώρισε τη στιλιστική τους αξία και σχεδίασε εκείνες που θα κλέψουν τις εντυπώσεις -και για να είμαστε πιο συγκεκριμένες θα γίνουν οι πρωταγωνιστές των επόμενων εμφανίσεων σου.

Οι Massimo Dutti ζακέτες που λατρεύουν οι fashionistas και δεν λείπουν από τις κομψές γκαρνταρόμπες τους

Όπως έχουμε κάνει λόγω στο παρελθόν, η Massimo Dutti είναι το αγαπημένο brand της σύγχρονης γυναίκας, εκείνης που λατρεύει το σοφιστικέ look, τον δυναμισμό του office style και δεν μπορεί να αντισταθεί σε μίνιμαλ σύνολα, όπως επίσης και στο διακριτικά πολυτελές στιλ. To brand δημιουργεί συλλογές που συμπεριλαμβάνουν τα παραπάνω στιλιστικά κριτήρια και το αποτέλεσμα δεν απογοητεύει ποτέ.

Έτσι, λίγο πριν καλωσορίσουμε την νέα σεζόν επισκεφθήκαμε τον επίσημο ιστότοπο για να εντοπίσουμε τα κομμάτια που θα κάνουν update στην γκαρνταρόμπα μας. Από το νέο fashion drop της Massimo Dutti εμείς ξεχωρίσαμε τις υπέροχες ζακέτες, που πληρούν όλες τις στιλιστικές μας προϋποθέσεις και απαιτήσεις. Διαχρονικότητα συνδυασμένη με την ποιότητα και το πολυτελές look δημιουργούν τις κομψές ζακέτες της Massimo Dutti, που θα κάνουν πέρα όλα τα πανωφόρια σου και θα γίνουν οι πρωταγωνιστές του στιλ σου.

Κρουαζέ σαγρέ ζακέτα με κουμπιά, Massimo Dutti

Μακριά ζακέτα με χρυσαφί κουμπιά, Massimo Dutti

Πλεκτή ζακέτα, Masimo Dutti

Πλεκτή μπουκλέ ζακέτα με τσέπες, Massimo Dutti

Βαμβακερή ζακέτα με αντίθεση, Massimo Dutti

Πλεκτή ριγέ ζακέτα με κουμπιά, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ