Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το πιο κομψό σορτς στη Massimo Dutti

Το Massimo Dutti σορτς που θα σε πείσει να δοκιμάσεις το look ακόμα και στο γραφείο.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η εποχή που εξόριζε το σορτς στους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού έχει τελειώσει και πλέον διάφορες εκδοχές αυτού του παρεξηγημένου fashion piece δίνουν το παρών καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς και των διαφορετικών σεζόν. Τα σορτς αποδεικνύουν πως είναι ένα κομμάτι παντός καιρού και μάς απασχολούν και κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε την ιδανική εκδοχή τους για άψογες χειμερινές εμφανίσεις που προκαλούν αίσθηση για όλους τους σωστούς λόγους.

Το δερμάτινο σορτς της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θέλουμε να κάνουμε δικό μας

Ο λόγος για το παρακάτω look της Σταματίνας Τσιμτσιλή που δημοσίευσε πριν λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η παρουσιάστρια δημιούργησε ένα total leather look στο πλατό της εκπομπής της ''Happy Day''. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, άλλωστε, λατρεύει τις τάσεις και δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στο hot trend των δερμάτινων κομματιών. Έτσι, η ίδια επέλεξε από τη συλλογή της Massimo Dutti δύο δερμάτινα κομμάτια, ένα πουκάμισο σε πράσινη απόχρωση και ένα ψηλόμεσο σορτς. Η διχρωμία του look κεντρίζει την προσοχή και τα κομμάτια του μπαίνουν στη shopping list.

Εμείς ξεχωρίζουμε το υπέροχο σορτς, το οποίο μπορεί να αντικαταστήσει με τον πιο fun τρόπο τα κλασικά παντελόνια σου, τα τζιν αλλά και τις φούστες σου. Ένα σορτς με άνετη γραμμή, μαύρη απόχρωση και άριστη ποιότητα όπως αυτό της Massimo Dutti θα σε αναδείξει σίγουρα στην πιο ανανεωμένη fashionista δίνοντας την απαραίτητη edgy πινελιά στο στιλ σου. Plus, είναι ένας διαφορετικός τρόπο να υιοθετήσεις το leather trend και το δερμάτινο σορτς δεν πρόκειται ποτέ να χάσει τη στιλιστική αξία του στην γκαρνταρόμπα σου. Ακόμα και αν η δημοτικότητα της τάσης κάνει τον κύκλο του, εκείνο θα παραμείνει ένα κομψό και σέξι κομμάτι που μπορείς να εμπιστεύεσαι για άψογες εμφανίσεις σου.

Get the look

Δερμάτινο πουκάισο, Massimo Dutti

Σορτς με δερμάτινη όψη, Zara