Follow us

Τα άνετα φλατ παπούτσια της Massimo Dutti είναι η επιτομή του κομψού office style

Είναι μπεζ, φλατ και θα ταιριάξουν με όλα τα looks του γραφείου σου.

Τα άνετα φλατ παπούτσια της Massimo Dutti είναι η επιτομή τπυ κομψού office style Splash/Ideal Images

Σίγουρα στην καθημερινότητα σου επιθυμείς να είσαι άνετη χωρίς να περιορίζεσαι από ασφυκτικές γραμμές και να δυσφορείς από άβολα αξεσουάρ και ρούχα. Βέβαια, δεν θες η άνεση αυτή να επιφέρει ''εκπτώσεις'' στο στιλ, την αισθητική και την θηλυκότητά σου. Με λίγα λόγια δεν θες να θυσιάσεις την άνεση στο βωμό της κομψότητας και αντίστροφα, θέλεις να αποφύγεις την ανταλλαγή του στιλ σου με την άνεση. Και εδώ, σε αυτό το πολύ κοινό και συχνό δίλημμα, ερχόμαστε εμείς για να κάνουμε πραγματικότητα τις στιλιστικές επιθυμίες σου. Σήμερα, λοιπόν, θα κάνουμε λόγο για τα πιο κομψά και άνετα φλατ που χρειάζεσαι στο καθημερινό ντύσιμό σου και σίγουρα στο office style σου. Ο λόγος για τα νέα παπούτσια της Massimo Dutti, που κάθε working girl χρειάζεται στην γκαρνταρόμπα της.

Τα Massimo Dutti φλατ θα κάνουν το ντύσιμό σου πιο άνετο και σίγουρα πιο κομψό

Καθώς ερευνούσαμε τα νέα fashion drops των brands ανακαλύψαμε εκείνο της Massimo Dutti, που φημίζεται για τις διαχρονικές, υψηλής ποιότητας και κομψές συλλογές του. Αν ψάχνεις να βρεις τα κατάλληλα looks για να ανανεώσεις τις επαγγελματικές σου εμφανίσεις τότε αυτό το brand έχει ό,τι χρειάζεσαι, όπως τα ιδανικά loafers.

Πρόκειται για τα πολύ κομψά loafers ή αλλιώς τα κλασικά μοκασίνια. Η Massimo Dutti φέρνει στην νέα συλλογή της αυτό το κλασικό παπούτσι που έχει συνδυαστεί με το αριστοκρατικό και δυναμικό στιλ, μόνο που του προσθέτει ένα πιο σύγχρονο look. Η μπεζ απόχρωση του σε συνδυασμό με τη δερμάτινη υφή του το κάνει το ιδανικό look για τη μεταβατική εποχή. Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί έως το βράδυ, από μία χαλαρή περίσταση έως το γραφείο. Τα συγκεκριμένα loafers είναι η στιλιστική επένδυση που αξίζει να κάνεις αυτή τη σεζόν.

Τα άνετα φλατ παπούτσια της Massimo Dutti είναι η επιτομή του κομψού office style
Δερμάτινα loafers με μεταλλική λεπτομέρεια, Massimo Dutti

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ