Follow us

H Chiara Ferragni φόρεσε το κατάλληλο τζάκετ για άψογες ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Για άλλη μία φορά η Chiara Ferragni επιλέγει τις πιο chic τάσεις.

Η Chiara Ferragni φόρεσε τη μεγάλη τάση του φθινοπώρου με έναν κομψό τρόπο Splash/Ideal Images

Η αλήθεια είναι πως αν μπορούσαμε να μπούμε σε μία celebrity γκαρνταρόμπα σίγουρα θα επιλέγαμε εκείνη της Chiara Ferragni, της Ιταλίδας fashionista που έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία αυτοκρατορία στη βιομηχανία της μόδας. Η ίδια είναι μία από τις πιο γνωστές Fashion Influencers έχοντας τις δικές της συλλογές με fashion items, που φέρουν το όνομα της και συνεργασίες με μεγάλους οίκους. Η Chiara Ferragni αποτελεί το απόλυτο fashion icon τόσο στην χώρα της όσο στον υπόλοιπο κόσμο. Ό,τι και αν φορέσει εκείνη γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης με τα κομμάτια του συνόλου της να γίνονται sold out. Έχει ένα ιδιαίτερο στιλ, με το οποίο πειραματίζεται συνεχώς σε ένα ατέλειωτο mix & match με κομμάτια που φαίνονται αταίριαστα αλλά τελικά δείχνουν να συνυπάρχουν αρμονικά στα outfits της.

Για όλους αυτούς τους λόγους και εμείς πάντα ρίχνουμε μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου δημοσιεύει τα αγαπημένα της looks και τα πιο on trend κομμάτια. Σε μία από τις πρόσφατες αναρτήσεις ξεχωρίσαμε το απόλυτο τζάκετ για την επόμενη σεζόν, που χρειάζεσαι σίγουρα στην γκαρνταρόμπα σου.

Η Chiara Ferragni με το πιο κομψό Falconeri τζάκετ που θα θες να κάνεις άμεσα δικό σου

Ο λόγος για το παρακάτω look της Chiara Ferragni σε luxurious nude αποχρώσεις. Η ίδια φοράει ένα δερμάτινο παντελόνι σε καφέ απόχρωση, το οποίο έχει συνδυάσει με ένα ζιβάγκο σε cream απόχρωση και ένα τζάκετ σε μπεζ. Η ίδια έχει ολοκληρώσει το outfit της με αξεσουάρ σε ταμπά χρώμα. Αυτό που ξεχωρίζουμε εμείς είναι το τζάκετ της, το οποίο ανήκει στην νέα συλλογή της Falconeri. To τζάκετ αποτελεί μεγάλη τάση της σεζόν, καθώς είναι shacket συνδυάζοντας το look ενός πουκαμίσου με το street style του τζάκετ. Το shacket της Falconeri ξεχωρίζει για την ποιότητα του, καθώς έχει δημιουργηθεί από κασμίρι, όπως επίσης και το ζιβάγκο της.

Αυτό το τζάκετ θα σου προσφέρει τόσο άνεση όσο και πολλούς στιλιστικούς πόντους στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου και θα το φοράς κάθε χρόνο. Είναι η στιλιστική επένδυση που αξίζει να κάνεις.

Τζάκετ από κασμίρι, Falconeri

Ζιβάγκο από Ultrafine Cashmere, Falconeri

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ