Follow us

Η Chiara Ferragni έχει το πιο stylish βραδινό ντύσιμο | Πάρε έμπνευση από τα looks της

Η Chiara Ferragni είναι expert στο βραδινό στιλ και έχεις τις ιδανικές προτάσεις για τα φετινά εορταστικά looks.

Η Chiara Ferragni φόρεσε τη μεγάλη τάση του φθινοπώρου με έναν κομψό τρόπο Splash/Ideal Images

Σήμερα μπαίνουμε διαδικτυακά στην γκαρνταρόμπα της διάσημης fashionista Chiara Ferragni και ξεχωρίζουμε εκείνα τα σύνολα, που θα δώσουν την απαραίτητη στιλιστική έμπνευση για το βραδινό ντύσιμο των ημερών. Ξέρουμε πως οι εορτές πλησιάζουν και η προσοχή είναι στραμμένη στα must have κομμάτια για all day glam εμφανίσεις αλλά και επίσημα ή party outfits και η Chiara Ferragni είναι expert σε αυτό τον τομέα.

Συνέχισε να διαβάζεις για να ανακαλύψεις τις προτάσεις τις Ιταλίδας fashion expert, που καθορίζει τις τάσεις με τις εμφανίσεις της.

Glam Style | Τι θα φορέσουμε φέτος τις εορτές σύμφωνα με την Chiara Ferragni

Μπορείς να φορέσεις μία μίνι φούστα με vinyl look και να το συνδυάσεις με ένα blazer, ζιβάγκο, μαύρο καλσόν και knee high μπότες για ένα day to night εορταστικό σύνολο. Έτσι, θα είσαι έτοιμη για ό,τι προκύψει.

Η Chiara Ferragni φημίζεται για το mix & match στιλιστικό παιχνίδι της και δεν φοβάται να φορέσει έντονες αποχρώσεις και διαφορετικές υφές. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ενδιαφέρον ειδικά, όταν αφορά το βραδινό ντύσιμο. Παράδειγμα αποτελούν τα φούξια fashion items της, το velvet μίνι φόρεμα με το μακρύ μανίκι και τα μποτάκια, που έχουν συνδυαστεί με μαύρα κομμάτια για ένα ισορροπημένο αλλά glam βραδινό ντύσιμο. Plus, το φόρεμα με το cut out σε μάξι μήκος και μακρύ μανίκι είναι μία από τις πιο κομψές βραδινές προτάσεις.

Από τα night out looks της δεν θα μπορούσε να λείπει η παγιέτα. Η ίδια προτείνει ένα διαχρονικό one shoulder φόρεμα με μίντι μήκος, το οποίο συνδυάζει με ψηλές μπότες. Εσύ μπορείς να φορέσεις κομψές μυτερές γόβες ή platform heels για ένα πιο safe αποτέλεσμα.

Η διαφάνεια φέτος δίνει δυναμικά το παρών στο εορταστικό ντύσιμο και η Chiara Ferragni την επιλέγει σε δαντέλα, που διακοσμεί μία ολόσωμη φόρμα.

Και κλείνουμε με ένα look, που είναι κατάλληλο για εσένα που θες να ξεχωρίσεις από τις κλασικές επιλογές: Η στενή ολόσωμη φόρμα της Chiara Ferragni, που δένει στο λαιμό και έχει γυαλιστερή υφή, είναι ό,τι πιο cool έχουμε δει.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ