Follow us

Η Έβελυν Καζαντζόγλου στο Missbloom | Τι φορά όταν θέλει να νιώσει αυτοπεποίθηση;

Τα αγαπημένα items της Έβελυν Καζαντζόγλου βρίσκονται σίγουρα και στη δική σου γκαρνταρόμπα.

evelynkazantzoglou Instagram @evelynkazantzoglou

Ένα scroll down στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram είναι αρκετό για να ταξιδέψεις σε όλες τις πρωτεύουσες τις μόδας, όπως το Λονδίνο, το Μιλάνο, το Παρίσι και να γεμίσεις με στιλιστική έμπνευση. Ο λόγος για την Έβελυν Καζαντζόγλου, η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει την προσοχή διάσημων οίκων μόδας, αλλά και χιλιάδων γυναικών που ακολουθούν πιστά τους στιλιστικούς συνδυασμούς που προτείνει. Ποια είναι όμως τα κομμάτια που δεν λείπουν ποτέ από τη συλλογή της; Και τι φορά όταν θέλει να νιώσει αυτοπεποίθηση; Keep scrolling για να διαβάσεις όσα αποκάλυψε στο Missbloom.

Διαβάστε Επίσης

Τι φοράς όταν θέλεις να νιώσεις αυτοπεποίθηση;

Τα αγαπημένα μου. Αυτά που νιώθω άνετα και μου φτιάχνουν τη διάθεση. Αυτά που έχω ωραίες αναμνήσεις. Επίσης, φοράω πάντα ένα άρωμα που μου θυμίζει κάτι, συνήθως καλοκαίρι.

Ποια items δεν λείπουν ποτέ από τη ντουλάπα σου;

Κολάν και ζιβάγκο. Δεν χρειάζομαι άλλα ρούχα. Αλλάζω απλά μόνο το παλτό από πάνω.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου go-to σύνολο;

Κολάν και ζιβάγκο ξανά! Θεέ μου Πόσο παρθένος είμαι πια. Το πιο απλό είναι για εμένα κ μπορώ να κάνω άπειρους συνδυασμούς.

Αγαπημένο αξεσουάρ;

Να εδώ δεν είμαι παρθένος. Περνάω φάσεις. Κάθε μήνα έχω άλλο αγαπημένο. Ξεθάβω και κάτι παλιά που είχα πάρει μικρή και τώρα κάνουν απόσβεση.

Ποια είναι η no fail στιλιστική συμβουλή που ακολουθείς;

Αγοράζω μόνο κομμάτια που θεωρούνται επένδυση. Και φοριούνται τους περισσότερους μήνες και για πολλά χρόνια. Δεν χάνουν ποτέ.

Flat ή ψηλοτάκουνα; Γιατί τα προτιμάς;

Μέχρι πριν ένα χρόνο θα σου έλεγα τα τακούνια. Φέτος βρήκα επιτέλους loafers που μου πηγαίνουν και τώρα την έχω δει έτσι. Θα μου περάσει. Νομίζω. Ελπίζω. Η Victoria Beckham έχασε μια fan.

Ποια είναι η τσάντα που δεν αποχωρίζεσαι;

Η αλήθεια είναι πως η αγαπημένη μου τελικά έχει αποδείξει με πολύ κόπο (έχει δουλέψει πολύ σκληρά) είναι μια shopper που έχει κουβαλήσει η καημένη μέχρι και τούβλα που χρειάστηκα για ένα γύρισμα. Βρείτε μια τέτοια και αφήστε την να βγάλει τα λεφτά της. Μία και καλή.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ