Follow us

Η Έβελυν Καζαντζόγλου ταξιδεύει στις πρωτεύουσες της μόδας και παραδίδει μαθήματα στιλ

Το style inspo που χρειάζεσαι από την Έβελυν Καζαντζόγλου.

evelyn kazantzoglou Instagram @evelynkazantzoglou

Με σχεδόν 200 χιλιάδες followers στο Instagram, χιλιάδες likes και σχόλια σε κάθε ανάρτησή της, η Έβελυν Καζαντζόγλου έχει ένα από τα πιο ιδιαίτερα προφίλ στην πλατφόρμα. Ειδικά εάν είσαι fashionista, όπως και εμείς, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έχεις ήδη πατήσει το follow button, ώστε να μη χάνεις τα νέα posts της. Αυτή την περίοδο, η Έβελυν Καζαντζόγλου ταξιδεύει στις πρωτεύουσες του στιλ λόγω των εβδομάδων μόδας και παρακολουθεί τα shows των οίκων. Φυσικά, λίγο πριν την είσοδο της, οι φωτογράφοι έχουν προνοήσει ώστε να απαθανατίσουν τις street style εμφανίσεις της, οι οποίες είναι η απόλυτη στιλιστική έμπνευση για το φθινόπωρο.

Κάνοντας μερικά clicks στο προφίλ της στο Instagram, παρατηρήσαμε πως η Έβελεν Καζαντζόγλου παρακολουθεί πιστά τις τάσεις της μόδας, ωστόσο τις συνδυάζει πάντα με το προσωπικό στιλ της.

Από τις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε είναι το total beige σύνολό της με κοστούμι και καμπαρντίνα στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, το leather look της που φέρει την υπογραφή του ελληνικού brand Lynne, αλλά και το combo μαρινιέρα, τζιν παντελόνι και blazer που είναι διαχρονικός και πολύ chic. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνισή της στους δρόμους του Μιλάνου με vintage twin set που φέρει την υπογραφή του Gianni Versace. Η Έβελυν Καζαντζόγλου επίσης αγαπά τα έντονα χρώματα όπως το κίτρινο, το πράσινο, το κόκκινο και τα επιλέγει ακόμα και για τα φθινοπωρινά looks της.

Κάνοντας μερικά clicks στο Instagram προφίλ της, ξεχωρίσαμε τα πιο κομψά street style looks της Έβελυν Καζαντζόγλου που αξίζει να αντιγράψεις.

Τα street style looks της Έβελυν Καζαντζόγλου

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ