Follow us

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε τη φούστα που βλέπουμε παντού στο Instagram και είναι must have για την άνοιξη

Η τζιν φούστα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή bottoms της άνοιξης και η Βάσια Κωσταρά τη φόρεσε με τον πιο κομψό τρόπο.

vassia_kostara Instagram @vassia_kostara

Εάν ανήκεις στην κατηγορία των fashionistas που ανυπομονούν ήδη για τη στιγμή που οι ανοιξιάτικες συλλογές φτάσουν σε καταστήματα και e-shops, τότε είσαι σίγουρα μία από εμάς. Η εποχή της άνοιξης είναι η τέλεια ευκαιρία για μία ανανέωση στο στιλ σου, τόσο με διαχρονικά κομμάτια που θα φέρουν μία ανεπιτήδευτη κομψότητα στο ντύσιμό σου όσο και με τις επικρατέστερες τάσεις της σεζόν. Θα συμφωνήσουμε μάλιστα πως ένα από τα must have κομμάτια της άνοιξης είναι το τζιν παντελόνι. Άνετο και πρακτικό, το τζιν ταιριάζει με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις και σε διάφορες περιστάσεις. Ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό item που συγκεντρώνει αυτά τα χαρακτηριστικά. Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε το bottom που βλέπουμε ήδη παντού στο Instagram και είναι must have για την άνοιξη. Ο λόγος για τη denim φούστα.

Διαβάστε Επίσης

Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσταρά δημοσίευσε ένα look της στο Instagram, όπου έχει συνδυάσει μία midi denim φούστα που έχει σκίσιμο στο μπροστινό μέρος με λευκό tank top μαύρο δερμάτινο σακάκι, μαύρες δερμάτινες μπότες και μία επίσης denim τσάντα ώμου. Το κομμάτι που πρωταγωνιστεί στο σύνολό της είναι σίγουρα η denim φούστα, η οποία είναι μία πολύ chic εναλλακτική επιλογή, εάν επιθυμείς να ανανεώσεις το στιλ σου με ένα item που είναι εξίσου πρακτικό με το κλασικό τζιν.

Διαβάστε Επίσης

Ήδη από τον χειμώνα άλλωστε, οι fashionistas έχουν δείξει την προτίμηση και την αγάπη τους στις denim φούστες και κυρίως σε εκείνες που είναι σε midi και maxi μήκος. Πώς μπορείς να τις φορέσεις; Με basic tank tops όπως αυτό της Βάσιας Κωσταρά, με εμπριμέ πουκάμισα και μπλούζες ή με λεπτά πουλόβερ, με flat παπούτσια όπως loafers, μπαλαρίνες, sneakers και μποτάκια ή με ψηλοτάκουνα όπως οι μπότες με τετράγωνο τακούνι, ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες. Οι συνδυασμοί είναι τόσο πολλοί που είναι δεδομένο πως δεν θα βαρεθείς να τη φοράς.

Το look της Βάσιας Κωσταρά

Βάσια Κωσταρά

Get the Look

Denim φούστα H&M

Μακριά τζιν φούστα Pull & Bear

Denim μίντι φούστα BSB

Φούστα με όψη ντένιμ Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ