Follow us

Η Βάσια Κωσταρά φόρεσε το μαύρο δερμάτινο παντελόνι με τον πιο cool τρόπο | Το look που μπορείς να αντιγράψεις εύκολα

Το look που προτείνει η Βάσια Κωσταρά θα σε κάνει να μοιάζεις με fashion influencer.

Βάσια Κωσταρά Instagram @vassia_kostara

Φέτος τον χειμώνα, οι τάσεις της μόδας έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για έναν απλό λόγο. Ποικίλλουν τόσο πολύ που είναι σχεδόν δεδομένο πως κάθε γυναίκα μπορεί να βρει εκείνο το trend που ταιριάζει περισσότερο με το στιλ και την αισθητική της. Ανάμεσα στις επικρατέστερες τάσεις μάλιστα είναι το Barbiecore και το Bikercore. Η πρώτη αφορά το επικρατέστερο color trend, δηλαδή το hot pink που παρουσίασε ο Pierpaolo Piccioli μέσω του οίκου Valentino. Όσον αφορά στο Bikercore, πρόκειται για την τάση που ξεχωρίσαμε στις συλλογές των οίκων Loewe, Hermes, Alexander McQueen, Alaia, Saint Laurent, Tod's και Khaite, οι οποίοι μας έπεισαν να προσθέσουν περισσότερα δερμάτινα κομμάτια στη γκαρνταρόμπα μας. Αφορμή για να θυμηθούμε εκ νέου την εν λόγω τάση είναι ένα πρόσφατο look της Βάσιας Κωσταρά.

Διαβάστε Επίσης

Η σχεδιάστρια μόδας που μοιράζεται στο Instagram συχνά τα looks που δημιουργεί στην καθημερινότητά της δημοσίευσε ένα casual chic σύνολο, με πρωταγωνιστή ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι. Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Κωσταρά συνδύασε μία μαύρη ψηλόμεση παντελόνα με ριγέ πουκάμισο σε λευκό και γαλάζιο χρώμα και ολοκλήρωσε το look της με λευκά sneakers, μαύρη δερμάτινη ζώνη και μαύρη τσάντα ώμου. Το look της είναι κομψό, πολύ σύγχρονο, άνετο και ιδανικό για εσένα που θέλεις να ντυθείς κομψά, κάνοντας όμως τη διαφορά.

Διαβάστε Επίσης

Το δερμάτινο παντελόνι σε γραμμές όπως paperbag, skinny, loose ή straight είναι ένας εύκολος τρόπος να ανανεώσεις το στιλ σου χωρίς ουσιαστικά να καταβάλλεις ιδιαίτερη προσπάθεια. Στη δερμάτινη εκδοχή του μάλιστα έχει ακριβώς τις ίδιες στιλιστικές ιδιότητες, ωστόσο κάνει το ντύσιμό σου πιο μοντέρνο και ιδιαίτερο.

Το casual look της Βάσιας Κωσταρά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ