Η Χριστίνα Μπόμπα φοράει τη μεγαλύτερη τάση του street style

Όλοι οι λόγοι για να υιοθετήσεις και εσύ τη μεγάλη τάση της σεζόν όπως η Χριστίνα Μπόμπα

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Χριστίνα Μπόμπα λατρεύει τη μόδα και μία σύντομη περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι αρκετή για να το καταλάβεις. Η influencer δημοσιεύει τα αγαπημένα της outfits και δεν διστάζει να μοιραστεί tips με τους ακολούθους της. Έτσι ανάμεσα στις πρόσφατες αναρτήσεις της εμείς ξεχωρίσαμε εκείνη που φοράει το must-have fashion item της σεζόν.

Όλοι οι λόγοι για να υιοθετήσεις και εσύ τη μεγάλη τάση της σεζόν όπως η Χριστίνα Μπόμπα

Ο λόγος για το παρακάτω Instagram post στο οποίο η Χριστίνα Μπόμπα ποζάρει με ένα casual chic look. Η ίδια φοράει μία ντένιμ ολόσωμη φόρμα με στενή μέση, τη οποία έχει συνδυάσει με ένα μακρύ cream παλτό με faux γούνα -μία εξίσου μεγάλη τάση της χειμερινής σεζόν- λευκά sneakers και το απόλυτο αξεσουάρ, το αθλητικό καπέλο. Το jockey καπέλο ή αλλιώς το καπέλο του baseball, είναι το αξεσουάρ που δίνει το παρών στις πιο κομψές εμφανίσεις αυτής της περιόδου.

Ίσως πριν από αρκετά χρόνια να επένδυσες σε ένα αθλητικό καπέλο ευελπιστώντας πως θα τόνωνε τη διάθεση σου για γυμναστική και περπάτημα. Κατά πόσο το αθλητικό καπέλο jockey κατάφερε να σε παρακινήσει αυτό το ξέρεις εσύ, όμως, σίγουρα μπορεί να σου προσφέρει πολλούς στιλιστικούς πόντους. Πάρε παράδειγμα από τις fashionistas, οι οποίες το λατρεύουν και κατά καιρούς το φέρνουν στις πρώτες θέσεις των τάσεων.

Ο αθλητικός χαρακτήρας του σε συνδυασμό με το δυναμικό look του το κάνει ακαταμάχητο. Οι style experts λατρεύουν την κομψή αντίθεση του με preppy looks και casual chic σύνολα. Μάλιστα, τα jockey καπέλα έχουν κερδίσει και τα pop icons Rihanna, Rosalia και Dua Lipa. Μπορείς να το φορέσεις με ένα φόρεμα αλλά και με μία σατινέ φούστα, με ένα κοστούμι αλλά και με το φούτερ σου, οι επιλογές είναι αμέτρητες αφού δεν υπάρχουν κανόνες για να το περιορίσουν.

Παρακάτω θα βρεις τα πιο κομψά σχέδια για να το εντάξεις τόσο στις επόμενες εμφανίσεις σου όσο και στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα. Άλλωστε, με τόσο ήλιο στη χώρα μας, ένα τέτοιο καπέλο θεωρείται απαραίτητο.

Μαύρο καπέλο, Pull & Bear

Καπέλο jockey, Bershka

Καπέλο Jordan Jumpman Classic99, Nike

Μπεζ καπέλο, Η&Μ

Καπέλο με logo, Puma

Denim καπέλο, Stradivarius