Follow us

Το πουκάμισο που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στο office style της

Ο οδηγός αγοράς με τα πιο κομψά πουκάμισα για άψογες επαγγελματικές εμφανίσεις.

Το πουκάμισο που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα στο office style της Splash/Ideal Images

Δεν είναι λίγες οι φορές που κάναμε λόγο για τα πουκάμισα και πιο συγκεκριμένα για τη λευκή απλή και διαχρονική εκδοχή τους. Έχουμε αναφέρει πως αποτελεί ένα κομμάτι ''πασπαρτού'' και μπορείς να το αξιοποιήσεις από το ντύσιμό του γραφείου έως εκείνο της βραδινής εξόδου. Αμέτρητα άρθρα και άλλα τόσα looks αποδεικνύουν πως το λευκό πουκάμισο είναι πράγματι ένα staple της γκαρνταρόμπας. Για αυτό, άλλωστε, και το συναντάμε τόσο συχνά στα outfis των πιο κομψών γυναικών και επιτυχημένων fashionistas. Plus, είναι ένα από τα αγαπημένα fashion items των Παριζιάνων, των masters δηλαδή του ανεπιτήδευτα κομψού στιλ. Σήμερα, ωστόσο, θα εστιάσουμε σε ένα συγκεκριμένο, που αφορά το office style.

Τα γαλάζια πουκάμισα είναι το σήμα κατατεθέν του πιο κομψού office look

Το office style για κάθε γυναίκα αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο και κατέχει εξέχουσα θέση στην γκαρνταρόμπα της. Καθορίζεται από τον στιλιστικό κώδικα του γραφείου και της θέσης. Το επαγγελματικό look καταναλώνει μεγάλο μέρος της ημέρας μας και μπορεί να αποτελεί και έναν μπελά, για αυτό και σήμερα θα εστιάσουμε σε ένα κομμάτι που θα σου λύσει τα χέρια και συγχρόνως θα το κάνει αβίαστα πιο κομψό.

Ο λόγος για το γαλάζιο πουκάμισο, το fashion piece που δίνει το παρών στις πιο εκλεπτυσμένες επαγγελματικές εμφανίσεις. Η απαλή απόχρωση του έχει συνδεθεί με το office look και αποπνέει μία διαχρονική κομψότητα και αδιαμφισβήτητο δυναμισμό. Μπορείς να το φοράς ασταμάτητα όλο τον χρόνο, καθώς δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο ''ταμπελάκι'': Δεν ανήκει αποκλειστικά στον χειμώνα αλλά ούτε και στο καλοκαίρι. Επειδή, λοιπόν, προσφέρει απεριόριστη ευελιξία δημιουργήσαμε τον κατάλληλο shopping guide με τα πιο κομψά γαλάζια πουκάμισα, που θα σε βοηθήσουν να κάνει άψογες επαγγελματικές εμφανίσεις.

Ανακάλυψε το ιδανικό γαλάζιο πουκάμισο για εσένα παρακάτω στον οδηγό αγοράς του MissBloom.

Γαλάζιο πουκάμισο, Stradivarius

Γαλάζιο πουκάμισο, Mango

Γαλάζιο πουκάμισο, Massimo Dutti

Γαλάζιο πουκάμισο, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ