Follow us

Πώς φορούν οι Ελληνίδες celebrities τη λευκή παντελόνα

Τα looks που αποδεικνύουν πως η λευκή παντελόνα είναι το απόλυτο must have της σεζόν.

Πώς φορούν οι Ελληνίδες celebrities τη λευκή παντελόνα Instagram @stam_tsimtsili

Μέχρι σήμερα έχουμε κάνει πολλές φορές λόγο για το λευκό και κυρίως για το λευκό πουκάμισο, το απολύτως διαχρονικό κομμάτι της γυναικείας γκαρνταρόμπας, που όλες χρειαζόμαστε στη στιλιστική φαρέτρα μας. Σήμερα, ωστόσο, θα αναφερθούμε σε ένα άλλο white fashion item, που λατρεύουν περισσότερο από κάθε άλλο οι Ελληνίδες celebrities. Ο λόγος για τη λευκή παντελόνα.

Τον τελευταίο καιρό βλέπουμε στην πλατφόρμα του Instagram ολοένα και περισσότερες Ελληνίδες celebrities φορώντας τη λευκή παντελόνα. Εδώ να αναφέρουμε πως δίνουν την ψήφο εμπιστοσύνης τους στην τάση των winter whites. Πρόκειται για το trend που προτείνει στο χειμερινό ντύσιμο την προσθήκη λευκών κομματιών. Ξέρουμε πως είναι πολλές οι γυναίκες που θα είναι αντίθετες με αυτή την τάση, ωστόσο, οι fashionistas ανά τον κόσμο αποδεικνύουν μέσα από το street style, πως το λευκό φοριέται όλο τον χρόνο και προσφέρει πολλούς στιλιστικούς πόντους στην χειμερινή γκαρνταρόμπα.

Οι περισσότερες Ελληνίδες celebrities φορούν τη λευκή παντελόνα σε κοστούμια και άλλες δημιουργούν υπέροχες χρωματικές αντιθέσεις. Σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα δεν μας απογοητεύει. Η λευκή παντελόνα δίνει έμφαση στη γυναικεία σιλουέτα και αναδεικνύει κάθε μία ανεξάρτητα από τα χρώματα των χαρακτηριστικών της. Plus, είναι ο ιδανικός τρόπος να κάνεις update στο ανοιξιάτικο στιλ σου επενδύοντας στο trend.

Ανακάλυψε παρακάτω τα looks των Ελληνίδων celebrities με πρωταγωνιστή την λευκή παντελόνα και πάρε έμπνευση για τις δικές σου εμφανίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ