Follow us

Η εμφάνιση της Kendall Jenner με το τέλειο φόρεμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το σαγηνευτικό φόρεμα της Kendall Jenner αποτελεί την πιο "ερωτεύσιμη" στιλιστική πρόταση για τον Άγιο Βαλεντίνο.

MissBloom TEAM
Η Kendall Jenner φόρεσε το πιο ονειρεμένο φόρεμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου Splash News / Ideal Images

Κάποιες γιορτές θεωρούνται από τους πιο κυνικούς, γραφικές και καθόλου απαραίτητες. Εμείς τις βλέπουμε περισσότερο ως μία ακόμη αφορμή για χαρά, λάμψη, απόδραση από τη ρουτίνα, και στην περίπτωση της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, αφορμή για αγάπη και έρωτα. Δύο στοιχεία που λείπουν από τη σύγχρονη κοινωνία και η 14η Φεβρουαρίου έρχεται να μας υπενθυμίσει την τεράστια αξία τους. Είτε την περάσεις "παρέα" με τον εαυτό σου, είτε με τις φίλες σου, είτε με τον αγαπημένο σου, φρόντισε να το γιορτάσεις, ξεκινώντας από ένα ακαταμάχητο look. Πώς θα το πετύχεις αυτό; Η Kendall Jenner ξέρει το μυστικό και αυτό είναι ένα: το φόρεμα.

Το μοντέλο και μέλος της διάσημης οικογένειας Kardashian συγκαταλέγεται ανάμεσα στα σημαντικότερα style icons της νέας γενιάς. Φοράει πάντοτε την τελευταία λέξη της μόδας, ενώ το model physique της τής επιτρέπει να υποστηρίζει κάθε look χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Τρανή απόδειξη αυτού αποτελεί η εμφάνισή της με πουλόβερ, καλσόν και ένα ζευγάρι γόβες. Η απουσία του παντελονιού μπορεί να δίχασε, όμως δεν ήταν λίγες εκείνες που υιοθέτησαν την τάση αυτή μετά την εμφάνισή της,

Αν και σε γενικό βαθμό, επιλέγει μίνιμαλ σύνολα, συχνά πειραματίζεται με διαφορετικά κομμάτια, διαμορφώνοντας ακόμη το προσωπικό της στιλ. Η πρόσφατη εμφάνισή της αποτελεί επιβεβαίωση της ενδιαφέρουσας στιλιστικής της εξέλιξης. Πιο συγκεκριμένα, η Kendall Jenner φόρεσε ένα σύνολο βγαλμένο από το fashion show του οίκου Bottega Veneta για τη σεζόν S/S 23. Το μοντέλο στο catwalk το είχε φορέσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, μπορντό suede φόρεμα, με μπεζ ντραπέ λεπτομέρεια στο στήθος συνδυασμένο με καλσόν στην ίδια απόχρωση του κόκκινου και ένα ζευγάρι glossy slingback γόβες. Η Kendall Jenner έδωσε έναν πιο βραδινό αέρα στο σύνολο με ένα μαύρο τσαντάκι χειρός, καθώς και τα viral "drop” σκουλαρίκια του ίδιου οίκου.

Η εμφάνιση της Kendall Jenner με το τέλειο φόρεμα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το σαγηνευτικό χρώμα και η αισθησιακή υφή του φορέματος, σε συνδυασμό με το απόλυτα θηλυκό αξεσουάρ, το καλσόν, καθιστούν το look της Kendall Jenner ιδανικό για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.Θηλυκότητα, ζεστασιά και κομψότητα αποτελούν τη μυστική συνταγή που δεν αποτυγχάνει ποτέ την ημέρα των ερωτευμένων.

Τι να φορέσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, τη συγκεκριμένη ημέρα μπορείς να τη γιορτάσεις είτε μόνη σου είτε με παρέα. Στόχος είναι ό,τι και αν κάνεις, να περάσεις καλά, και ποιος καλύτερος τρόπος για να το πετύχεις αυτό από τα να βάλεις τα καλά σου; Ένα suede φόρεμα, όπως αυτό της Kendall Jenner, αποτελεί άριστη επιλογή, ακόμη και σε μαύρο χρώμα. Φόρεσέ το με τις Mary Jane γόβες σου και ένα τσαντάκι σε σχήμα καρδιάς -που αποτελεί hot τάση- και απογείωσε τη θηλυκότητά σου. Εναλλακτικά, δώσε την ευκαιρία σε μία μίντι φούστα και ένα τοπ με δαντέλα, και ολοκλήρωσε το outfit με ένα choker ή μία ζώνη με διακόσμηση από 3D λουλούδι και ένα ζευγάρι σικ γόβες.

Τέλος, μπορείς να αξιοποιήσεις ένα ακόμη στοιχείο που αποτελεί trend φέτος, τον φιόγκο. Μπορείς να τον εντάξεις ως αξεσουάρ για τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε σατέν κορδέλα έχεις σπίτι σου, διαφορετικά μπορείς να επενδύσεις σε ένα καλσόν ή ένα μπολερό, με λεπτομέρειες από φιογκάκια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ