Follow us

Πώς φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το snake print | Το look που μας εξέπληξε

Η εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με το snake print που αξίζει την προσοχή σου.

Πώς φόρεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το snake print | Το look που μας εξέπληξε NDP

Τα prints αποτελούν ένα δύσκολο στιλιστικό κεφάλαιο, το οποίο αποφεύγουν σε μεγάλο βαθμό οι γυναίκες. Τα μοτίβα ακόμα και το πιο συνηθισμένο, εκείνο του φλοράλ, έχουν τις δικές τους απαιτήσεις όσον αφορά το styling και χρειάζεται ένας ειδικός χειρισμός για να πετύχεις ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Ακόμη περισσότερη προσοχή επιβάλλουν τα animal prints, εκείνα που μιμούνται τα υπέροχα εξωτικά μοτίβα των ζώων. Για αυτό και απευθυνόμαστε στις ειδικές, τις fashionistas που έχουν δοκιμάσει κάθε συνδυασμό και έχουν καταλήξει στους πιο επιτυχημένους για άψογες εμφανίσεις με πρωταγωνιστές τα prints. Σήμερα θα επικεντρωθούμε στο πρόσφατο look της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία τόλμησε να φορέσει το μαξιμαλιστικό μοτίβο του snake print και μας εξέπληξε με τον συνδυασμό της.

Το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή με snake print που πρέπει να δεις | Ο στιλιστικός συνδυασμός που μας εξέπληξε

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε πρόσφατη τηλεοπτική εμφάνιση της στο πλατό της εκπομπής ''Happy Day'' φόρεσε το αμφιλεγόμενο snake print. Το μοτίβο του δέρματος του φιδιού έχει συνδεθεί με την glamorous και κάπως μαξιμαλιστική αισθητική, που έρχεται και φεύγει από τις πρώτες θέσεις των τάσεων ανά σεζόν. Παρ' όλα αυτά, ανεξάρτητα από τα trends, τα αξεσουάρ και τα ρούχα με snake print έχουν τη δική τους γοητεία και στιλιστική αξία στις γυναικείες γκαρνταρόμπες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε μία μίντι αέρινη φούστα με το εν λόγω print, κάτι που μας εξέπληξε, αφού δεν συνηθίζει να εμφανίζεται με animal prints. Η φούστα της έχει πιέτες και ψηλόμεση εφαρμογή. Τη συνδύασε με ένα φούξια πουλόβερ και μαύρες μπότες, δημιουργώντας μία πολύ ενδιαφέρουσα χρωματική αντίθεση που δεν επιλέγουν τόσο συχνά οι fashionistas.

Styling tip

Για να σε διευκολύνουμε στο styling εμείς θα σου προτείναμε να συνδυάσεις το animal print της επιλογής σου με αντίστοιχες αποχρώσεις για ένα πιο safe αποτέλεσμα. Έτσι, θα αποφύγεις κάθε πιθανό στιλιστικό ατόπημα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ