Follow us

Style Inspo | Πώς μπορείς να υιοθετήσεις το στιλ της Zoë Kravitz με κομμάτια αποκλειστικά από τη Zara

Μελετήσαμε το μοναδικό στιλ της Zoë Kravitz και βρήκαμε στη Zara εκείνα τα κομμάτια που δεν λείπουν από κανένα look της.

MissBloom TEAM
Style inspo | Πως να υιοθετήσεις το στιλ της Zoe Kravitz με κομμάτια αποκλειστικά από τη Zara Splash News / Ideal Images

Υπάρχει ένα ρητό που λέει πως η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα. Αυτό ακριβώς πρεσβεύουν και κάποιες γυναίκες της σύγχρονης μόδας με το μοναδικό στιλ τους, που αν και λιτό, όχι μόνο δεν είναι βαρετό, αλλά καταφέρνει πάντοτε να εντυπωσιάζει. Δεν υπάρχει "μυστική" συνταγή παρά μόνο κάποια κομμάτια-κλειδιά που χτίζουν την κάθε τους εμφάνιση με τέτοιο τρόπο ώστε να μην "αστοχούν" στιλιστικά σχεδόν ποτέ. Η φιλοσοφία αυτή παίρνει "σάρκα και οστά" στο πρόσωπο της Zoë Kravitz, της οποίας το προσωπικό στιλ μελετήσαμε, με στόχο να ξεχωρίσουμε τα key items που πάντα εμπιστεύεται και στη συνέχεια να βρούμε τις προσιτές εκδοχές τους στη Zara.

Αρχικά να αναφέρουμε ότι η Zoë Kravitz είναι ηθοποιός, παραγωγός, μουσικός και μούσα του YSL Beauty. Μάλιστα, διατηρεί μία αρκετά στενή σχέση με τον οίκο Saint Laurent, φορώντας συχνά δημιουργίες του. Επίσης είναι κόρη του Lenny Kravitz και της Lisa Bonet, από τους οποίους έχει κληρονομήσει –πέρα από την ομορφιά- τον δυναμισμό και την cool διάθεση που αποπνέει σε κάθε της εμφάνιση. Από το "βιογραφικό" της ξεχωρίζουμε με σιγουριά τη συμμετοχή της στη σειρά "High Fidelity", τα looks της οποίας την αντιπροσωπεύουν απόλυτα.

Όσον αφορά το day-to-day στιλ της, στην προσπάθεια να το αποκωδικοποιήσουμε θα συναντήσουμε μίνιμαλ κομμάτια, staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, μονοχρωμίες και ένα απρόσμενο feminine twist.

Λευκό t-shirt

Χαλαρό, διαχρονικό, αβίαστο, όπως είναι άλλωστε και το στιλ της Kravitz στο σύνολό του, το λευκό t-shirt είναι απαραίτητο σε κάθε γκαρνταρόμπα. Η ηθοποιός το επιλέγει συχνά για τις street style εμφανίσεις της, συνδυάζοντας το με τζιν, ένα ζευγάρι μεγάλα ακουστικά και την αξιοζήλευτη cool διάθεσή της.

Μακρύ παλτό

Το petite παρουσιαστικό της δεν την εμποδίζει από το να προτιμάει oversized παλτό, αντανακλώντας την bold προσωπικότητά της. Συνήθως σε γήινες και μουντές αποχρώσεις, τα παλτό που επιλέγει συμπληρώνουν άρτια τα καθημερινά looks της.

Girly στοιχείο

Οι loose γραμμές που προτιμά στα βασικά κομμάτια της ντουλάπας της δημιουργούν μία ενδιαφέρουσα αντίθεση με τα θηλυκά στοιχεία με τα οποία τις πλαισιώνει. Με girly μπαλαρίνες, heart shaped τσάντες και μεγάλους φιόγκους στα μαλλιά, η Zoë αγαπά να δείχνει την πιο θηλυκή πλευρά της.

Tip: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιαδήποτε σατέν ή βελούδινη κορδέλα έχεις στο σπίτι για να φτιάξεις, εύκολα, φιόγκους για τα μαλλιά σου.

Oversized τσάντα

Το αγαπημένο αξεσουάρ των Σκανδιναβών είναι και η go-to τσάντα της Zoë Kravitz. Oversized, δερμάτινη, ιδανικά σε καμηλό ή πράσινο χρώμα, δεν την αποχωρίζεται ποτέ στις casual εμφανίσεις της.

Μίντι φούστα

Αν και γενικότερα αποφεύγει τα έντονα, φωτεινά χρώματα, η Kravitz στις μακριές φούστες πειραματίζεται με fun αποχρώσεις. Αποκλειστικά σε fluid γραμμή, δίνει μέσω αυτού του κομματιού έναν playful χαρακτήρα στα looks της.

Το αυθεντικό στιλ της Zoë Kravitz αποστασιοποιείται από micro trends και υιοθετεί αποκλειστικά το μίνιμαλ ύφος που εστιάζει στην άνεση. Εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα βασικά κομμάτια από τη συλλογή της Zara, για να μπορέσεις να αναδημιουργήσεις τα παραπάνω looks.

Key- pieces

Παλτό oversized με μαλλί, Zara

Μπλούζα ριπ, Zara

Φούστα σατινέ με κόμπο, Zara

Τσάντα ώμου καρδιά με στρας, Zara

Μεγάλη δερμάτινη τσάντα, Zara

Παλτό με ζώνη και μαλλί, Zara

Ίσια μπαλαρίνα από βελούδο, Zara

Τσάντα shopper basic, Zara

Πλεκτή φούστα μίντι, Zara

Μπαλαρίνα από νεοπρένιο, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ