Follow us

Ο parisian chic τρόπος για να φορέσεις το τζιν σου είναι αυτός της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά αποδεικνύει πως το τζιν παντελόνι μπορεί με το κατάλληλο styling να γίνει o πρωταγωνιστής ενός relaxed σοφιστικέ outfit.

MissBloom TEAM
Φαίη Σκορδά | Το σοφιστικέ look της με τζιν παντελόνι NDP Photo Agency

Μία ολοκληρωμένη γυναικεία γκαρνταρόμπα οφείλει να απαρτίζεται από τα λεγόμενα "staples” και από άλλα συμπληρωματικά ρούχα και αξεσουάρ, που λειτουργούν υποστηρικτικά στο κάθε στιλ. Όταν αναφερόμαστε σε staples, μιλάμε για κομμάτια-κλειδιά τα οποία μπορούν να σταθούν από μόνα τους ως ολοκληρωμένα looks και τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν την κάθε περίσταση, με την κατάλληλη στιλιστική προσαρμογή σε αυτή. Ένα από αυτά είναι, φυσικά, το τζιν παντελόνι, το οποίο εδώ και δεκαετίες συνοδεύει τις εμφανίσεις των γυναικών. Είναι το τζιν που επέλεξε και η Φαίη Σκορδά για την έξοδό της, ενσωματώνοντάς το υποδειγματικά σε ένα σύγχρονο σοφιστικέ look με παριζιάνικο αέρα.

Η παρουσιάστρια μέσω της εκπομπής το "Πρωινό μας" χαρίζει καθημερινά στιλιστική έμπνευση, από την οποία δεν λείπουν τα έντονα χρώματα, τα μίντι φορέματα και οι θηλυκές γραμμές. Και ενώ είναι αναμφίβολα λάτρης των φορεμάτων, δεν είναι λίγες οι φορές που δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στο all time classic τζιν παντελόνι, εντός και εκτός πλατό.

Αυτό έκανε και στην πρόσφατη έξοδό της, στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του καναλιού ΣΚΑΙ. Η Φαίη Σκορδά φόρεσε ένα ankle length τζιν παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα πουλόβερ, ένα λευκό πουκάμισο και ένα κομψό pea coat , σε σκούρα απόχρωση του μπλε. Ολοκλήρωσε το σύνολο με ασημί γόβες και μία τσάντα χειρός σε κυπαρισσί χρώμα.

Ο parisian chic τρόπος για να φορέσεις το τζιν σου είναι αυτός της Φαίης Σκορδά

Με το styling που επέλεξε, ισορρόπησε τον cool και casual χαρακτήρα που αποπνέει το τζιν, καθιστώντας το ιδανικό για την περίσταση, ενώ η επιλογή του pea coat σε navy απόχρωση - ένα πανωφόρι που λατρεύουν οι κομψές παριζιάνες- έφερε μία parisian chic αύρα στο look της.

Πώς να φορέσεις το τζιν παντελόνι με elegant τρόπο

Όπως αναφέραμε και όπως ήδη γνωρίζεις, η τζιν υφή παραπέμπει αυτόματα σε πιο χαλαρά dress codes και δε συνηθίζουμε να τη βλέπουμε σε formal εμφανίσεις. Ωστόσο, όπως απέδειξε και η Φαίη Σκορδά, αυτός ο άτυπος κανόνας της μόδας μπορεί να ανατραπεί. Αν επιλέξεις ένα τζιν σε στενή γραμμή, προτίμησε να το συνδυάσεις με ένα ανδρικό πουκάμισο, ένα oversized σακάκι και Mary Jane γόβες. Εναλλακτικά, αν προτιμήσεις ένα πιο φαρδύ ή χαμηλόμεσο τζιν παντελόνι, συνδύασε το με μία φαρδιά ζώνη με αγκράφα, ένα εφαρμοστό ζιβάγκο και ένα μάλλινο γιλέκο από πάνω. Για μία διακριτική δόση glam πρόσθεσε στο σύνολο γόβες με μεταλλική όψη και λαμπερά κοσμήματα. Όσο για το πανωφόρι που ταιριάζει καλύτερα με το τζιν σου, το κλασικό μακρύ παλτό είναι πάντοτε μία ορθή και elegant επιλογή.

Πώς φοράνε οι Παριζιάνες το τζιν τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ