Follow us

Denim on denim | Τα κομμάτια που πρέπει να κάνεις δικά σου για να υιοθετήσεις την τάση

Η νέα συλλογή της Stradivarius διαθέτει μία τεράστια ποικιλία από τα πιο hot denim κομμάτια της αγοράς.

MissBloom TEAM
Denim on denim | Τα κομμάτα που πρέπει να κάνεις δικά σου για να υιοθετήσεις την τάση Splash News / Ideal Images

Το 2023 αναμένεται να είναι ένα άκρως ενδιαφέρον και πολλά υποσχόμενο έτος για τη μόδα. Όχι δεν είναι μία ακόμη πρόβλεψη, είναι απλώς το συμπέρασμα μας παρατηρώντας τις τάσεις της σεζόν, στις οποίες ξεχωρίζει το διαχρονικό και αγαπημένο denim on denim trend. Με άλλα λόγια, μας δίνεται η ευκαιρία -όχι πως πριν δεν μπορούσαμε αλλά πλέον έχουμε και την έγκριση της μόδας- να αξιοποιήσουμε τα πιο cool staples της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τα ντένιμ κομμάτια, σε κάθε πιθανό συνδυασμό.

Η τάση του double denim έγινε ιδιαίτερα αισθητή μέσα από τις συλλογές των οίκων μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 στις οποίες κυριάρχησε. Και ενώ η denim υφή είναι πάντοτε διαχρονική, κάθε χρόνο επανερμηνεύεται μέσα από τη σύγχρονη ματιά των σχεδιαστών. Στα fashion shows των οίκων Givenchy, Bluemarine, Diesel και Masha Popova είδαμε looks εξ' ολοκλήρου από denim, με ξεβαμμένη όψη ή σε υποτόνους του πρασίνου, loose γραμμές και μάξι μήκη στις φούστες και στα φορέματα.

Η Stradivarius, από τη άλλη, αναγνωρίζοντας τη δύναμη της denim on denim τάσης, αφιερώνει μία ολόκληρη συλλογή αυτή τη σεζόν η οποία είναι γεμάτη με τζιν πουκάμισα, παλτό, μίντι και μάξι φούστες και, φυσικά, παντελόνια που θα ικανοποιήσουν την κάθε σου στιλιστική ανάγκη και θα συμβάλλουν στη δημιουργία cool συνόλων με denim.

Άφησε, λοιπόν, και εσύ τη δημιουργικότητά σου να ξεδιπλωθεί, συνδυάζοντας απρόσμενα denim κομμάτια. Εμείς σου προτείνουμε να δώσεις μία ευκαιρία στο τζιν overshirt, που μπορείς να το φορέσεις με το τζιν παντελόνι τύπου skater, ένα απλό λευκό tank top και γόβες με χαμηλό τακούνι για να είσαι σύγχρονη και θηλυκή από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ένα ακόμη κομμάτι που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου είναι η τζιν μάξι φούστα. Μπορείς να τη φορέσεις με το κοντό τζιν πουκάμισο από τη denim on denim συλλογή της Stradivarius, δερμάτινες pointed μπότες και ένα crossbody τσαντάκι. Τέλος το τζιν σεμιζιέ φόρεμα θα αναβαθμίσει τα looks σου και θα τα κάνει να μοιάζουν βγαλμένα από editorial μόδας. Συνδύασε το με μπότες με μεταλλική υφή, μία δερμάτινη καμπαρντίνα και statement κοσμήματα, για ένα ultra glam βραδινό σύνολο.

Διαλέξαμε για εσένα

Τζιν σεμιζιέ φόρεμα, Stradivarius

Τζιν overshirt oversize, Stradivarius

Τζιν μίντι φόρεμα με τιράντες, Stradivarius

Μάξι τζιν φούστα vintage, Stradivarius

Τζιν παντελόνι skater, Stradivarius

Κοντό τζιν πουκάμισο, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ