Follow us

Το τζάκετ που θα αγόραζε μία Γαλλίδα και μία Νεοϋορκέζα είναι αυτό της Mango

Το τζάκετ που θα δώσει το παρών στις πιο κομψές γκαρνταρόμπες της σεζόν.

Το τζάκετ που θα αγόρασε μία Γαλλίδα και μία Νεοϋρκέζα είναι αυτό της Mango Splash/Ideal Images

Τα πανωφόρια θεωρούνται απαραίτητα τη μεταβατική σεζόν και πόσο μάλλον αυτή την περίοδο. Για αυτό και σήμερα θα εστιάσουμε σε αυτά και πιο συγκεκριμένα στα αγαπημένα μας leather jackets. Πρόκειται για μία κατηγορία ρούχων, που αξίζει να έχει κάθε γυναίκα στην γκαρνταρόμπα της. Το δερμάτινο τζάκετ μπορεί να προσφέρει τόσο ζεστασιά και προστασία από τις απότομες εναλλαγές του καιρού όσο και πολύ στιλ. Ξέρεις πως βασικός μας στόχος στο MissBloom είναι να εντοπίζουμε ακριβώς αυτά τα κομμάτια που κερδίζουν τις εντυπώσεις, πληρούν τις στιλιστικές απαιτήσεις και δεν θυσιάζουν την άνεση στο βωμό της κομψότητας και το δερμάτινο τζάκετ μπορεί να τα συνδυάσει όλα αυτά. Για αυτό, άλλωστε, και θεωρείται ένας στιλιστικός θησαυρός.

Οι fashionistas ήδη έβγαλαν από τα βάθη της γκαρνταρόμπας τους τα δικά τους αγαπημένα σχέδια. Τα συνδύασαν με μεταβατικά κομμάτια, edgy looks όπως επίσης και με άκρως θηλυκά σύνολα. Στα τελευταία έδωσαν το απαραίτητο edgyness που ισορροπεί την εμφάνιση. Παρατηρώντας τα σύνολα τους με πρωταγωνιστή τα δικά τους αγαπημένα τζάκετ αποφασίσαμε να βρούμε το ιδανικό δερμάτινο τζάκετ, που πληροί όλες τις στιλιστικές απαιτήσεις και θα γίνει η δική σου go to επιλογή.

Το δερμάτινο τζάκετ που θα φορούσαν οι πιο κομψές γυναίκες

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σε ενημερώσουμε πως το βρήκαμε ανάμεσα στο νέα κομμάτια του fashion drop της Mango. Έχει ένα πολύ ιδιαίτερο χαρακτήρα με το ξεθωριασμένο του look, ενώ η μαύρη απόχρωση του το κάνει ακαταμάχητο. Το συγκεκριμένο δερμάτινο τζάκετ θα μπορούσε να φορεθεί τόσο από τις κομψές Παριζιάνες όσο και από τις αντισυμβατικές Νεοϋορκέζες. Μπορεί να έχουν εντελώς διαφορετική αισθητική, ωστόσο, αυτό το τζάκετ έχει την πιο διαχρονική και ευέλικτη γοητεία που θα φορούσε κάθε κομψή γυναίκα.

Το τζάκετ που θα αγόραζε μία Γαλλίδα και μία Νεοϋορκέζα είναι αυτό της Mango
Δερμάτινο τζάκετ με ξεθωριασμένη όψη, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ