Follow us

The Heart Trend | Η νέα εμμονή στις τάσεις είναι οι τσάντες σε σχήμα καρδιάς

Σύμβολο αγάπης, αλλά και playful διάθεσης, οι τσάντες σε σχήμα καρδιάς είναι το τελευταίο trend που αξίζει να εντάξεις στη συλλογή σου και εμείς βρήκαμε τις πιο fun επιλογές για εσένα.

MissBloom TEAM
The Heart Trend | Η νέα εμμονή στις τάσεις είναι οι τσάντες σε σχήμα καρδιάς Splash News / Ideal Image

Η δίψα για καινοτομία και διαφοροποίηση στη μόδα δε στερεύει ποτέ, με τους σχεδιαστές να βρίσκονται σε μία συνεχή αναζήτηση για να δημιουργήσουν τα πιο ιδιαίτερα και πρωτοπόρα σχέδια στις συλλογές τους. Στην προκειμένη περίπτωση, η εν λόγω καινοτομία έλαβε χώρα στα '90s από τον οίκο μόδας Chanel, όμως αναβίωσε με ανέλπιστη επιτυχία στο τέλος της περσινής χρονιάς και συνεχίζει ακάθεκτα την ανοδική πορεία της. Μιλάμε, φυσικά, για τις παιχνιδιάρικες τσάντες σε σχήμα καρδιάς. Αν και η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πέρασε, η αγάπη και ο έρωτας πρέπει να γιορτάζονται κάθε μέρα και αυτό ακριβώς πρεσβεύει το νεώτερο αυτό trend που έχει κατακλύσει τις τσάντες το τελευταίο διάστημα.

Η αλήθεια, όμως, είναι πως το σχήμα καρδιάς δεν έχει περιοριστεί μόνο στις τσάντες. Τους τελευταίους μήνες το βλέπουμε να απογειώνεται ως σχέδιο ακόμη και σε κολιέ και σκουλαρίκια, κάτι που πολλοί εξηγούν ως απάντηση στην έντονη ανάγκη μας για θέρμη, αγάπη και έκφραση των συναισθημάτων μας, μετά το "lockdown” που επήλθε σε πολλά επίπεδα της ζωής μας με την άφιξη του Covid.

Όποια και αν είναι, όμως, η αφορμή, αυτό που μετράει περισσότερο είναι το αποτέλεσμα, το οποίο είναι η προσθήκη ενός playful και αρκετά "κοριτσίστικου” συμβόλου στο σύγχρονο στιλ. Οίκοι μόδας όπως Vivienne Westwood, Maison Alaia και Gucci έχουν εμπλουτίσει τις συλλογές τους με δερμάτινες crossbody τσάντες σε σχήμα καρδιάς, ενώ η Coperni διαφοροποιείται έχοντας λανσάρει υπέρογκες heart shaped τσάντες ώμου. Μικρότερα labels, όπως το λονδρέζικο Clio Peppiatt, έχουν δημιουργήσει πιο glam επιλογές που περιλαμβάνουν τσαντάκια χειρός σε σχήμα καρδιάς, σχηματισμένα από εντυπωσιακούς κρυστάλλους.

Η τάση αυτή στις τσάντες φέρνει μία ανανέωση στα σχέδια που μονοπωλούν το ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια, ενώ αποτελούν μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα προσθήκη στη συλλογή της κάθε γυναίκας. Αγαπημένα brands έχουν λανσάρει τις δικές τους εκδοχές της it bag του 2023 και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες για να μπορέσεις να την κάνεις και εσύ δική σου.

Στη συλλογή της Bershka θα βρεις την πρωτότυπη καπιτονέ τσάντα σε σχήμα καρδιάς σε λευκό χρώμα, ιδανική για τις πρωινές σου βόλτες. Φόρεσε τη με το τζιν σου και ένα λευκό t-shirt και απογείωσε το layering game σου με ένα μάλλινο γιλέκο και ένα πληθωρικό παλτό σε γήινη απόχρωση. Από την άλλη οι τσάντες με στρας της Zara θα σε συνοδεύσουν στα λαμπερά night out looks σου. Είτε σε φούξια είτε σε μαύρο χρώμα θα συμπληρώσουν τέλεια το μικρό μαύρο φόρεμά σου. Ολοκλήρωσε το σύνολό σου με γόβες με λεπτομέρειες από φιόγκους, για να απογειώσεις τη θηλυκότητά σου.

Hop on the trend

Μαύρη τσάντα ώμου καρδιά με στρας, Zara

Καπιτονέ τσάντα καρδιά με ρυθμιζόμενο λουρί, Bershka

Φούξια τσάντα ώμου καρδιά με στρας, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ